pano078 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2011 καλημερα σας εχω ενα πρωβλημμα οταν ανοιγω το τροφοδοτικο ανοιγει και ο υπολογιστης μαζει εχω κλειση τις ρυθμισεις απο το bios power managment αλλα παλι τα ειδια δηλαδη κλεινο τον υπολογιστη παταω για να αδειασει το ρευμα και οταν ανοιγω το κουμπακι του τροφοδοτικου ανοιγει και ο υπολογιστης μαζει οι τασεις του τροφοδοτικου ειναι καλες γιατι της μετρησα 12ν 12,5 5ν 5,05 ξερει καποιος να μου πει τι φταιει καποια ειδεα εχετε? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 5, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 "AC Back function" βρες αυτο στο bios και βαλ'το OFF Link to comment Share on other sites More sharing options...
pano078 Ιούνιος 5, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Είναι ηδει κλειστο αυτη η επιλογη και τα περισσοτερα ειναι κλειστα εκει στο power managment καμια αλλη ειδεα κανείς? ευχαριστω παντος φιλε αλλα ειναι ηδει στο off αυτη η επιλογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Ιούνιος 5, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 αυτό που λες δείχνει λες και εχει βραχυκύκλωμα το τροφοδοτικό το πράσινο με το μαύρο στο 24πινο η εάν έχει μέσα η μητρική power button ειναι κολλημένο !!!!!έχεις πειράξει τίποτα καλώδια"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pano078 Ιούνιος 5, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Ναι εχω πειραξει καλωδια πρασινο με κοκκινο για να ξεκινισει το τροφοδοτικο με ενα συνθετερακι νομιζω το πρασινο εχει φυγει λιγο απο την θεση του δεν ξερω αν ειναι αυτη η αιτια ή αν μιλαμε για σχεδον καμενη μητρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Ιούνιος 6, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2011 για ποιο λογο?τέλος πάντων.αυτη ειναι η αιτία βάλε τα καλώδια στη θεση τους φιλε με προσοχή αλλα η κάρτα μαλλον τα κακάρωσε λογο αυτου που έκανες όποτε μονο το Hardware δε φταιει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.