Jump to content

Καινουργιο pc γυρω στα 1600 ευρω,ζητουνται γνώμες

fontas21

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.Σχεδιάζω να πάρω καινούργιο pc μετα απο 4 χρόνια.Καθε τόσο αναβαθμίζω και συνήθως χρησιμοποιω το Pc για ιντερνετ,pro evolution,call of duty,για το διαδικτυακο ραδιοφωνο που εχουμε με κατι φιλους και γενικες εργασιες καθημερινης χρήσης.Μου αρεσει να παίρνω δυνατα μηχανήματα ώστε να αντεξουνε για καμποσο καιρο αλλα το budget δεν ειναι και απεριόριστο. :-)

επισυναπτω την σύνθεση που σκεφτομαι να παρω απο το visionstudio καθως ειμαι απο Θεσσαλονικη και θα ήθελα και γνώμες για το συγκεκριμενο μαγαζί.

Ειμαι αναμεσα στην μητρικη που γραφω και σε αυτη

Gigabyte Socket 1155 GA-Z68MA-D2H-B3 (B3) GLan Audio Raid

ΤΙΜΗ 118.78 €

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24697&cat=3⊂=369&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2

Ευχαριστω προκαταβολικα όποιον θελήσει να μου πει την γνώμη του

pc.doc

Θα έλεγα να περιμένεις να βγεί το X79, δεν αξίζει να πας σε sandy bridge ειδικά με τέτοιο budget κρίμα είναι να μην έχεις το καλύτερο. Για σκληρό δίσκο βάλε samsung F3 1TB, 1000 φορές καλύτερος από τον green.

αρχικα σας ευχαριστω πολύ.Δεν ειμαι απο αυτους που περιμενουνε να βγει κατι καλυτερο οποτε σε καμια βδομαδα θα το χτυπησω.Οσο για τον σκληρο τον αλλαξα ηδη όπως μου προτεινετε.Καμια αλλη προταση ή παράλειψη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.