Jump to content

ATI Clone display

chdimis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω ένα pc XP που ως τώρα χρησιμοποιούσε μόνο την vga on board για δουλeιές γραφείου , ινετ, κατέβασμα.Δημιουργήθηκε η ανάγκη να συνδεθεί και η τηλεόραση κι έτσι αγόρασα την HD 5450 για να χρησιμοποιώ την hdmi kai vga ταυτόχρονα σε clone mode περισσότερο ίσως και extended στην LG32''. Με λάπτοπ και nvidia έχει γίνει άπειρες φορές αλλά με την συγκεκριμένη κάρτα αρνείται να συνεργαστεί. Δεν μου βλέπει και τις 2 οθόνες παρά μόνο την vga.Πέρασα τσίλικους drivers αλλά δεν.Bootaro μονο με hdmi μια βλέπει μια δεν βλέπει.Στην αρχή μου έδειχνε μόνο extended και δεν μ άφηνε να το κάνω clone, μετά το χάσαμε κι αυτό.

Θυμάμαι κάποτε πριν 10 χρόνια είχα το ίδιο πρόβλημα με μια 32mb σε ένα προποτζίδικο με TVout.Είπα μήπως κάτι άλλαξε.

Για να πώ την αλήθεια την ΑΤΙ δεν τη χώνεψα ποτέ όσα χρόνια ασχολούμαι με μηχανάκια και πάντα ήμουν της Nvidia. Τι το θελα τώρα και είπα να δοκιμάσω πάλι και φάγαμε μπάμια άλλη μια φορά.

Υπάρχει κανα software η καμια ρύθμιση ιδιαίτερη το catalyst δεν βλέπει την 2η(LG) ή καμια πρόταση.

Είναι λογικό αυτό που γίνεται γιατί και οι 2 οθόνες πρέπει να έχουν την ίδια ανάλυση αν θες Clone, πρέπει να κατεβάσεις την ανάλυση, βάλε μια χαμηλή και έχε και τις 2 οθόνες clone, το catalyst έχει πολύ εύκολο panel.

Κάνεις μεγάλο λάθος.Εντελώς παράλογο είναι.

Το Catalyst απλό είναι δουλειά δεν κάνει.Δεν βλέπει την δευτερη συσκευή παπάδες να του κάνεις.

Τελικά λύθηκε το πρόβλημα.

Το καλώδιο ενώ ήταν του κουτιού είχε πρόβλημα.Ορισμένα πινάκια ήταν πατικωμένα μέσα και δεν έκανε καλή επαφή στην TV. Ελπίζω να το δεχτούν πίσω στο eshop απ όπου και το αγόρασα 10 €

Αγοράστηκε καινούριο και έπαιξε με τη μία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.