schumifer Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2011 Τι να προτιμήσω ρε παίδες?Να το στείλω απευθείας στη WD ή πιστεύετε ότι έχω ελπίδες κι εδώ τοπικά? Το είχα αγοράσει από Κωτσ.Έχω κουτιά, χαρτιά, τα πάντα όλα (τα κοάλα τίποτα)
pokemon6401442169101 Μάϊος 29, 2011 #2 Μάϊος 29, 2011 για να μη πληρώνεις ταχυδρομείο, πήγαινε το από εδώ. Εγγύηση έχει.
schumifer Μάϊος 29, 2011 Author #3 Μάϊος 29, 2011 Ρε βαμώτο θα με κουφάνει ο δίσκος.Το συνδέω το μεσημέρι στο κουτί και αρχίζει τα κλικς.Εντάξει λέω ψοφήσαμεΤο συνδέω στο φορητό και παίζει αλλά πολύ αργά.ΟΚ λέω, ας τρέξουμε και το wd diagnostics για να το έχουμε κι επίσημα,ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝαΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2!Το ξανασυνδέω στο κουτί πάλι κλικς.Αλλάζω θύρες, σταματάνε τα κλικς, μέγιστη ταχύτητα 1 mbyte/sec.Τον αποσυνδέωΠαίρνω βαθιά ανάσα (νομίζω οι εδώ κρίθηκε το παιχνίδι ΛΟΛκλαψ)Τον ξανασυνδέω και............σωστά μαντέψατε.........ο δίσκος δουλεύει μια χαρά παντού!Υπόψη τα πισιά και τα δύο δεν έχουν κλείσει ή επανεκκινήσει από την πρώτη στιγμή που είχα θέμα σήμερα το πρωί!Οπότε τελικώς άκυρο το rma...Όσο ζω μαθαίνω
dimisd1442169115 Μάϊος 30, 2011 #4 Μάϊος 30, 2011 Μήπως σε θύρες usb 1.0 δε δουλεύει σωστά;'Οταν συνδέω φορητό στο Mac στη θύρα του πληκτρολογίου μου λέει ότι δεν επαρκεί το ρεύμα.
schumifer Μάϊος 31, 2011 Author #6 Μάϊος 31, 2011 Τόλη όχι. Γενικώς θα έχω πιστεύεις κάποιο κέρδος ή απλά για να έχω και το νεότερο fιrmware. Εν τω μεταξύ , το πρώτο διαμέρισμα του σκληρού έχει κάτι προγράμματα της wd τα οποία δεν παίζουν (όλο κάτι errors βαράνε)Ντίμι, όλες οι θύρες στις οποίες αναφέρομαι είναι usb2.0 .
apotsi Μάϊος 31, 2011 #7 Μάϊος 31, 2011 Καν'το, για να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι αυτό. Σε κάποιους στο forum της WD έχουν διορθώσει λύσει αρκετά προβλήματα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Τζάμπα είναι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.