Jump to content

Καρτα γραφικων για αναπαραγωγη 3D

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
Στο power dvd 11 έχεις την απλή έκδοση η την Ultra;

k-lite codec pack εγκατέστησες;

vlc;

Η τηλεόρασή σου είναι στην supported list για 3D, οπότε αυτή την εξαιρούμε.

Την Ultra (μην με ρωτησεις αν ειναι original...). To k-lite δεν λειπει ποτε απο τα μηχανηματα μου (τελευταια εκδοση, εννοειται). Το vlc το σιχαινομαι, αλλα ναι, δοκιμασα και με αυτο (προτιμω media player classic). Νομιζω οτι θελει ισχυρη καρτα, αρχιζω να πειθομαι & μακαρι να ειναι μονο αυτο, μην ζηταει επεξεργαστες, μνημες και κλαφτα Χαραλαμπε.....

Θα παθω κανενα εγκεφαλικο, μην μου κανεις τετοια αστεια!!! :119::119::119:

α, εγω σου κανω αστεια, αλλα τα Στουρναρια σου τα λεγανε στα σοβαρα ε? :p

μονο ελαφρυντικο που τους δινω ειναι να μην καταλαβαν τι τους ελεγες και να νομισαν για 3D παιχνιδια, αλλα κι εκει με 100Ε κανεις δουλεια, δεν θελεις 200.

για το θεμα του video, το ιδιο κυκλωμα εχει και η φτηνη που πηρες εσυ και αυτη με τα 200Ε και αυτη με τα 600.

Ειναι θεμα λογισμικου, oχι θεμα φτηνης καρτας.

Ή μηπως νομιζεις οτι η TV σου που τα παιζει κανονικα εχει μεσα της καμμια 6950/570 ?

Αν θες να ξαναδοκιμασεις την τυχη σου με PC, παρε μια φτηνη nvidia οπως σου ειπαν, μπας και δεις απο εκει το φως.

Και ασε τα 200αρια που λεγανε.

πάντως λίγο νωρίς είναι για 3D (κατά την γνώμη μου), δεν θα αγόραζα κάτι αυτή τη χρονική στιγμή, θα περίμενα 5 χρόνια να ωριμάσει καλά η τεχνολογία και μετά να πάω σε αγορά. Αλλιώς θα ένιωθα σαν beta tester των υπολοίπων. Τι να πω που ακόμη με CRT 32' είμαι και είμαι full ικανοποιημένος; :p

3D είδα και από κοντά, αλλά δεν με ενθουσίασε τόσο, περίμενα περισσότερα.

Λοιπον! Την εκανα την αλλαγη. Πηρα την GTS-450 (Twintech)...:041:

Εγκατεστησα τους τελευταιους drivers και αρχισα να "παιζω" με τα settings. Ειναι φανερο οτι η Nvidia εχει "ασχοληθει" πολυ περισσοτερο με το 3D, συγκριτικα με την Ati...

Ξεκινησα ενα wizzard σχετικο με αυτο και στο τελος μου ανεφερε οτι ολα ηταν succesfully & οτι οταν θελω να δω 3D, πρεπει να μπαινω στο Nvidia control panel, στις 3D αναλυσεις και να επιλεγω την 1920Χ1080-24hz (η δευτερη επιλογη ηταν 720p-59ή60hz). Το εκανα (εμενα μου εμφανιζε 23hz, οχι 24 :017::017::017:) αλλα και παλι δεν καταφερα τιποτα... :093::093::093:

Η εικονα για μια ακομα φορα δεν εμφανιζοταν σωστα, μαλιστα δεν μπορουσα να "πειραξω" ουτε την επιλογη 3D απο το τηλεκοντρολ της τηλεορασης...

Οι players που δοκιμασα ηταν το media player classic (κλασσικα!) & το Power DVD 11. Το τελευταιο μαλιστα στην κυριολεξια ΣΕΡΝΟΤΑΝ, μαλιστα καποια στιγμη μου "διελυσε" την αναλυση και αναγκαστηκα να συνδεσω το pc σε μονιτορ με dvi, να απεγκαταστησω τους drivers, να τους ξαναεγκαταστησω και να το ξαναπαω στην τηλεοραση...:070::070::070:

Δεν εχω τελειωσει ακομα το ψαξιμο, πιστευω οτι κατι θα καταφερω, αλλα δεν ξερω αν τελικα αξιζει τον κοπο (και τα χρηματα) ολη αυτη η διαδικασια... Εγω υποτιθεται οτι γνωριζω και 5 πραγματα και μπορω να ψαχτω... Ενας εντελως ασχετος, τι θα εκανε? (ξερω την απαντηση, θα πηγαινε video-club και θα νοικιαζε bluray, το οποιο φυσικα θα ειχε αγορασει μαζι με την τηλεοραση...)

Θα επανελθω με νεωτερα

(υπενθυμιζω οτι δεν εχω bluray, οτι κανω, το κανω με mkv αρχεια 1080p)

ετσι...

παιδεψου εκει να σου φυγει η κα*λα και μετα θα νιωσεις πιο καλα αυτο που σου ελεγα, οτι δεν αξιζουν τα PCια την ψυχικη σου ηρεμια, και καλυτερα να βολευτεις με τον ενσωματωμενο player ή με κανενα εξωτερικο media-player, ή με Blue-ray/mediaplayer ;)

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Ετσι ακριβως, οπως τα λες!!!

Εννοειται οτι μπορω να χρησιμοποιω τον player της τηλεορασης, αλλα οταν προκειται για pc, στην κυριολεξια "σκυλιαζω" & αν δεν το φτιαξω δεν ησυχαζω!!! Απλα χαλαω ενα φαρμακειο ηρεμιστικα χαπια την φορα!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.