Jump to content

Καρτα γραφικων για αναπαραγωγη 3D

Recommended Posts

atι for 3d=μπλέξιμο φιλαράκι,nvidia και πάλι nvidia!!!!!!!

Ενταξει, αυτο δεν ειναι λυση τωρα!!! Σιγουρα καποιος τροπος θα υπαρχει, τι να κανω, να παω να αγορασω κι αλλη καρτα?

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

...αυτο θα μπορουσε να ειναι η εσχατη λυση, πιστευω οτι καποιος αλλος τροπος θα υπαρχει... Δεν δεχομαι με τιποτα οτι η καρτα θα πρεπει να ειναι nvidia για να παιξει 3d... Αν επροκειτο για παιχνιδι υπερυψηλης αναλυσης με τα anisotropic & τα antialiasing "στον Θεο", τοτε ναι, θα ηξερα οτι χρειαζεται ισχυρο hardware. Για αναπαραγωγη 3d ομως, δεν εχω πειστει ακομα οτι χρειαζεται πιο ισχυρη καρτα, ή καποια ΑΛΛΗ καρτα. Ποσο μαλλον οτι χρειαζεται γενικα καλυτερο hardware!!! Ελπιζω να μην διαψευστω!!!!!!!!!

Εγω παντως συνεχιζω το "ψαξιμο"...!!!

:024::024::024::024::024::024:

screw και την ATI και την nvidia και τα PC γενικα.

μετετρεψε τον ηχο απο DTS σε Dolby Digital με το Popcorn MKV Audio Converter και παιζε τα mkv με τον player της TV

και παρε ενισχυτη & ηχεια, συνεδεσε τα με οπτικη ινα με την TV για να απολαμβανεις ηχο 5.1

screw και την ATI και την nvidia και τα PC γενικα.

μετετρεψε τον ηχο απο DTS σε Dolby Digital με το Popcorn MKV Audio Converter και παιζε τα mkv με τον player της TV

και παρε ενισχυτη & ηχεια, συνεδεσε τα με οπτικη ινα με την TV για να απολαμβανεις ηχο 5.1

Ποσο γρηγορα γινεται η μετατροπη & ποσο αξιοπιστη ειναι?

εννοεις τη μετατροπη του ηχου απο το προγραμματακι?

αναγκαστηκα να το κανω κι εγω γιατι εχω κι εγω LG που δεν κανει DTS passthrough στην οπτικη εξοδο.

λιγα λεπτακια μου παιρνει για καθε ταινια.

Ειναι αξιοπιστη, απο τον ηχο δεν θα εχεις προβλημα.

πιο πολυ θεμα ειναι αν εχεις mkv αρχεια που δεν παιζoυν λογω της εικονας (εχω συναντησει κι εγω 2-3 κατα καιρους που δεν τα παιζει η TV και δεν ξερω τι ακριβως φταιει)

μολις το δοκιμασα, μια χαρα ειναι...

να ρωτησω κατι? αν συνδεσω την tv με ενισχυτη 5.1 μεσω optical καλωδιου, δεν θα χρειαζεται αυτη η μετατροπη, σωστα? θα αναπαραγεται κανονικα ο dts ηχος... τα λεω καλα?

oχι, δυστυχεστατα δεν τα λες καλα.

αυτο εννοω DTS passthrough στην οπτικη εξοδο

η κ#*$&-LG δεν το κανει...

ειναι θεμα δικαιωματων που δεν ειχε πληρωσει...

χμ, τουλαχιστον στα παλιοτερα μοντελα οπως το δικο μου.

Γιατι το φθινοπωρο καποια συμφωνια λεει εκανε με την εταιρεια του DTS.

κοιτα, να μη σου πω για το δικο σου μοντελο, κανε ενα google μηπως βρεις.

αλλα οπως και να χει, τωρα το πηρες.

κανει δεν κανει passthrough το dts, αυτο ειναι ασχετο με το οτι ενας ενισχυτης με ηχεια θα σου δωσει αλλη αισθηση.

στην τελικη, η διαφορα ειναι μονο το οτι θα πρεπει να κανεις τις μετατροπες.

το πολυ καποια στιγμη να παρουμε κανενα player εξωτερικο.

Ή μαλλον στο μελλον κανενα bluray με ενσωματωμενο player

Τελικα που καταληγουμε?

Η καλυτερη λυση ειναι να παιζει κανεις 3d mkv μεσω του ενσωματωμενου player της καθε τηλεορασης?

Απο την κουβεντα σας, αν καταλαβα καλα, και σε αυτη την περιπτωση ενδεχεται να αντιμετωπισει καποιος προβλημα ειτε με την εικονα ειτε με τον ηχο.

Σωστα?

Σωστα. Και ακομα δεν εχω βγαλει ακρη. Φταιει η καρτα γραφικων? Ποιος μου εξασφαλιζει οτι αν παρω αλλη (π.χ. nvidia που ολοι μου προτεινουν) θα παιξει καλα? Δεν εχω κοιμηθει απο χθες & το htpc το εχω ξεσκισει...

Τελικα που καταληγουμε?

Η καλυτερη λυση ειναι να παιζει κανεις 3d mkv μεσω του ενσωματωμενου player της καθε τηλεορασης?

Απο την κουβεντα σας, αν καταλαβα καλα, και σε αυτη την περιπτωση ενδεχεται να αντιμετωπισει καποιος προβλημα ειτε με την εικονα ειτε με τον ηχο.

Σωστα?

εγω ετσι λεω.

ειναι το πιο απροβληματιστο.

με HTPC ή με mediaplayer μπορει να εχεις σπασιματα/κολληματα/λιγοτερο sharp εικονα,

συγκριτικα με τον ενσωματωμενο player που ειναι ρυθμισμενος να παιζει με τη συγκεκριμενη οθονη

με τον ηχο δεν αντιμετωπιζεις προβλημα, απλα καλο ειναι οποιος δεν εχει ηδη αγορασει, να κοιταξει να παρει μοντελο που να υποστηριζει και DTS.

με την εικονα, μπορει μερικες φορες η Η264 κωδικοποιηση να εχει τετοιες ρυθμισεις (δεν ξερω ποιες ειναι αυτες) που να μην παιζει.

ειναι πολυ λιγα αυτα τα αρχεια, οποτε δεν αξιζει να σκαει κανεις.

Αν σου τυχει κανενα τετοιο, πετα το και βρες αλλο.

-edit- εδω μιλουσα γενικα, με τα 3D ας πει ο stabill την εμπειρια του για το πως και ποσα παιζει η TV του.

...τελευταια ενημερωση λιγο πριν σηκωθει η 6η κουπα, σχετικη-ασχετη με τα παραπανω, περισσοτερο αφορα την τηλεοραση κι οχι την καρτα γραφικων: δοκιμασα ενα media player Western Digital μαζι με τον εξωτερικο μου δισκο & δεν τον αναγνωριζει!!!:009::009::009::009: Βλεπει τα αρχεια αλλα δεν τα παιζει, ειτε mkv (3d & 2d),ειτε avi. τελικα μας εχουν ζαλισει οι εταιρειες... οτι θελουν κανουν...

Φρεσκα νεα για οποιον ενδιαφερεται!!!

Μετα απο "βολτα" στην Στουρναρη & ερευνα σε 3-4 μαγαζια, η "ετυμηγορια" ηταν οτι καρτα 50 euros δεν μπορει να κανει τετοια δουλεια...

Τελικα διαψευστηκα, συμφωνα τουλαχιστον με αυτα που ακουσα...:(:(:(

Οι πωλητες ανεφεραν οτι χρειαζεται καρτα ειτε ATI, ειτε NVIDIA, κατηγοριοας ομως 200 συν-πλην euros.:010::010:

Αυτα!!!:021:

μπα, 200Ε ειναι λιγα, δεν προκειται να κανεις δουλεια με ψιχουλα.

κανονικα για αυτη τη δουλεια χρειαζεται επαγγελματικων προδιαγραφων καρτα raytraycing ΑΤΙ FIRE PRO ή αντιστοιχη nvidia.

Υπολογισε απο 1000αρικο και πανω.

Αλλα μην ανησυχεις, γιατι εγω πουλαω τετοιες μονο 999 ;)

μπα, 200Ε ειναι λιγα, δεν προκειται να κανεις δουλεια με ψιχουλα.

κανονικα για αυτη τη δουλεια χρειαζεται επαγγελματικων προδιαγραφων καρτα raytraycing ΑΤΙ FIRE PRO ή αντιστοιχη nvidia.

Υπολογισε απο 1000αρικο και πανω.

Αλλα μην ανησυχεις, γιατι εγω πουλαω τετοιες μονο 999 ;)

Θα παθω κανενα εγκεφαλικο, μην μου κανεις τετοια αστεια!!! :119::119::119:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.