inertiacreep Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2008 Μιας και έχει παραπάει μακριά η βαλίτσα... Tο Δεκέμβρη που κάναμε το event Multirama της Τσιμισκή στην Θεσσαλονίκη, υπήρχε ενα SPi 8M contest, στο οποίο βγήκα 2ος. Κέρδισα λοιπόν ενα Stacker 831 (αν δεν κάνω λάθος) και ενα Cooler Master 850W. Πολύ χάρηκα ομολογουμένως. Άφησα λοιπόν τα στοιχεία μου, και περίμενα. Μετά από 3 βδομάδες χωρίς καμια εξέλιξη, πήρα ενα τηλέφωνο και μου είπαν πως θα με έπαιρνε ο υπεύθυνος. Δεν πήρε. Το ξέχασα κι εγώ, μιας είχα μπλέξει με διάφορα (hard benching ) εκείνο τον καιρό. Ήρθε ο Μάρτιος, και επικοινώνησα με τον Michalis76, ζητώντας να μάθω τι γίνεται με το θέμα, δίδοντας εκ νέου τα στοιχεία μου. Μετά από 10 περίπου μέρες με πληροφόρησε οτι στις 20 Μαρτίου θα τα είχα στο σπίτι. Ακόμα τα περιμένω. Σε επόμενo pm δεν απάντησε (ακόμα). Απ'οσο θυμάμαι τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη πέρασαν από εκεί και τα πήραν στις επόμενες μέρες. Απλά μια απορία έχω : τι θα γίνει τελικά? Να περιμένω 15αύγουστο τουλάχιστον η τσάμπα ο κόπος? Μετα τιμής, Σταύρος Καπέτης
Obijuan83 Μάϊος 28, 2008 #2 Μάϊος 28, 2008 Μήπως παραγράφηκαν τα χρέη...εεεε τα κέρδη;Αστειέυομαι φυσικά...
sisman Μάϊος 29, 2008 #3 Μάϊος 29, 2008 Γιατι δε ξαναπερνεις ενα τηλεφονο? Αυτα τα πραματα δε ξεχνιουντε...
inertiacreep Μάϊος 29, 2008 Author #4 Μάϊος 29, 2008 Πήρα το πρωί και το κανονίσαμε. Τόσο απλά... Μάλλον αν είχα πλακώσει εντατικά τηλέφωνα από την αρχή θα είχε λυθεί το θέμα. Τα περιμένω τη Δευτέρα μάλλον, οπότε θα βγάλω και καμιά φωτό
Astri Μάϊος 30, 2008 #6 Μάϊος 30, 2008 Μπορει να εννουσαν τον Santa του 2009 ρε.... το διευκρινισες? :-D
inertiacreep Ιούνιος 5, 2008 Author #7 Ιούνιος 5, 2008 They have arrived thanx to Michalis76 ώρα να μπαίνει το καμπριολέ πισι μέσα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.