voidi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 γεια σας αλανια εχω ενα παλιο υπολογιστη με duron στα 750 MHz και 512 sdram o οποιος φυσικα σερνεται (ολως περιεργως ομως του εχω βαλει και skype παρ'οτι λεει οτι θελει 1 Ghz επεξεργαστη και πανω :Ρ) και πρεπει να αλλαχθει γιατι η γυναικα θα με σουβλισει κι ας περασε το πασχα. ειναι σε ενα ρημαδοκουτι με 250 βατ τροφοδοτικο και με την AK12S014 της shuttle () μητρικη . επισης υπαρχει ενας athlon 3000 που ηταν σε μια s939 μητρικη που την πηρε ο διαολος:097: αξιζει να τον βαλω σε αυτη τη μητρικη http://cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=2&cid=125&mid=52&pid=26707 για την οποια εχω και ραμ απο την παλια μητρικη? το ζορι μου ειναι πρωτον αν αντεχει - κουμπωνει το τροφοδοτικο στη νεα μητρικη και δευτερον αν αξιζει να κανω αυτη την αλλαγη ή θα σερνεται παλι οπως ο duron?:021: περιμενω τα φωτα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Απρίλιος 29, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Είναι καλή τιμή για 939 motherboard αυτή που βρήκες, αγορασέ την χωρίς 2η σκέψη. Μπορείς να αγοράσεις και 2χ 512ΜΒ μνήμες για να τρέχει καλύτερα (DDR1 400MHz παίρνει να ξέρεις).Το παλιό PC με τον Duron, μπορείς απλά να του βάλεις ένα γρήγορο δίσκο, θα τρέχει πολύ καλύτερα. (κατά 99% θα έχει SDRAM πάνω οπότε δεν κάνει για 939 socket) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voidi Απρίλιος 30, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 εχω ραμ για την s939.λες να κουμπωνει το τροφοδοτικο στην νεα μητρικη?αλλιως θα θελω καινουριο και αν ειναι να δινω λεφτα και για τροφοδοτικο κλαφτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Απρίλιος 30, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 χωρίς να είμαι ιδιαιτέρος γνώστης το τροφοδοτικό σου κάνει διότι τα ποιό καινούργια έχουν παραπάνω πιν που και πάλι αφαιρούντε από το κλιπ που τα συνδέει και κάνουν και ατα παλιά motherboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Απρίλιος 30, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 εχω ραμ για την s939.λες να κουμπωνει το τροφοδοτικο στην νεα μητρικη?αλλιως θα θελω καινουριο και αν ειναι να δινω λεφτα και για τροφοδοτικο κλαφτα...θα κουμπωνει.απο τον Duron σαφως θα καταλαβεις οτι θα πηγαινει καλυτερα, αλλα ισα ισα για τις απλες δουλειες. (οχι τιποτα βαρια προγραμματα ή πολλες εργασιες μαζι.)αφου δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις, για 37Ε καντο, αλλα μετα μη ριξεις ουτε ευρω παραπανω σε αυτο το συστημα.αν χρειαστεις κατι περισσοτερο, απλα μαζεψε λιγα χρηματα και παρε ενα φτηνο συγχρονο, ή ακομα και καποιο μεταχειρισμενο σχετικα συγχρονο, πολυ φτηνα θα σου βγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voidi Απρίλιος 30, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 ναι δεν τον θελω για να κανει παπαδες ,για ιντερνετ και office τον θελω για την κυρα. εξαλλου εχω το δικο μου πισι που ειναι τερας (athlon x2 4000 ) θα χτυπησω τη μητρικη και θα φορτωσω πανω τον athlon 3000 και με λιγο προσαναμμα ελπιζω να παρει μπρος... ευχαριστω ολους για την βοηθεια παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.