indyoner Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 Ακούστε την ιστορία μου!το λαπτοπ μου λειτουργούσε κανονικά με Vista , ώσπου μια ωραία μέρα αποφάσισα να βάλω windows 7!απο τότε κάνει το εξής:κολάει στην οθόνη έναρξης των windows με το σηματάκι κ δεν ανοίγει!όταν συνδέσω το καλώδιο τροφοδοσίας τότε μεσα σε 4 δευτερόλεπτα έχει ανοίξει!το ίδιο παθαίνει και στο σβήσιμο!με έχει τρελάνει αυτό το πράγμα....έχω λάπτοπ το όποίο δεν μπορώ να το έχω σαν λαπτοπ!!!:017:Υποσημείωση:αφού ανοίξει με το καλώδιο , η μπαταρία φορτίζει κανονικά και αν βγάλω το καλώδιο το καλώδιο λειτουργεί κανονικά με την μπαταρία μονο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paoki1442169217 Απρίλιος 29, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 αγνωσται αι βουλαι του κυριου...λαμπρη είχαμε κιόλας...ξέρω ότι είναι ανουσίο το post μου αλλα τι να σε πω βρε αδερφέ...υπομονή με αυτούς τους διάολους του υπολογιστές που μπλέξαμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Απρίλιος 29, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Για ρίξε το μοντέλο του laptop και το πρόβλημα στο γούγλη μπας και είναι θέμα του συγκεκριμένου laptop Link to comment Share on other sites More sharing options...
indyoner Μάϊος 10, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλα είχα κάποια προβήματα υγείας....ναι το έχω ψάξει στο γοογλη, αλλα τίποτα!τώρα μόλις ανακάλυψα οτι σε safe mode μπαίνει κανονικά!!λέτε να φταίει κάποιος driver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.