Jump to content

Δεν αναγνωριζει το σκληρο μου...

JohnyJay89

Recommended Posts

έκανα format πρόσφατα και όλα ήταν μια χαρά αλλα μερικές φορες δεν αναγνωρίζει το σκληρό μου...(not found any active partition,disk boot failure,insert system disk and press enter)γιατί μου το λέει αυτό αφού έχω partition active...και το ωραίο είναι ότι μετά από πολλές προσπάθειες με βάζει μέσα στα windows , αναγνωρίζει ότι έχω partition και κάνει boot από disk και μερικές φορες πάλι τα ίδια(not found και τέτοια....)???????????help

• 3 months later...

Δοκίμασε να τον συνδέσεις σε άλλη θύρα (sata/ide) αν και πιστεύω πως ο δίσκος σου θέλει αλλαγή! Τώρα αν δεν θέλεις να το πετάξεις, κάνε φορματ αλλά σε low level, δηλάδη μην κάνεις γρήγορο format αλλα το αργό που μπορεί να θέλει αρκετές ώρες!

Τι τροφοδοτικό έχεις γιατι παίζει καποιες φορές λόγω μικρου ρευματος στην γραμμή να κάνει κόλπα ο σκληρος. Παιζει ρόλο και τι εξωτερικές συσκευές έχεις οταν στο κάνει. Παρατήρησε οταν στο ξανακάνει αν έχεις βάλει κάτι εξτρά....

ωχ αυτο ξυπνάει άσχημες μνήμες.

Δοκίμασε πρώτα με άλλα καλώδια sata αν έχεις Sata δισκο αλλά και ide.

Στο λέω αυτό για Sata γιατί ήταν το κύριο προβλήμα μου πριν λίγο καιρό και ένα καινούριο καλωδιάκι του 1ευρω με έσωσε από πολλά εγκεφαλικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.