Jump to content

Το pc μου τ'απαιξε SOS

JohnyJay89

Recommended Posts

Θα περιγράψω με λίγα λόγια όλα τα προβλήματα που μου κάνει το pc εδώ και τρεις μερούλες:

Ανάβω το pc και η οθόνη αναβωσβήνει συνεχώς και όπως μου είπαν και μερικά παιδιά εδώ στο forum παίζει να είναι κάρτα γραφικών η πρόβλημα με οθόνη διότι μια στιγμή μου έβγαλε και το μήνυμα "check the signal cable".τσέκαρα καλώδια και κάρτα γραφικών αν κούμπωνε καλά η όχι...όλα μια χαρά.βγάζω ένα από τα δυο ram αργότερα και τελικά το pc ανοίγει μπαίνω σε ένα από τους δυο σκληρούς δίσκους που έχω(και στους δυο έχω εγκαταστήσει windows χρ) όλα καλά ...μπαίνω στο άλλο σκληρό πριν καλά καλά φορτώσει η επιφάνεια εργασίας , κόλλησε , καμια ανταπόκριση... δηλαδή από τον ένα σκληρό έμπαινα και από τον άλλο κολλούσε...είπα να κάνω ένα format , πρόβλημα η οθόνη δεν μου έκανε πάλι και υπέθεσα ότι ήταν το ram προβληματικό...βάζω το cd με τα windows χρ , κάνει boot από cd , βγαίνει η μπλε οθόνη και κάνει loading μερικά αρχεία και όταν είναι να περάσει στην επομενη σελίδα με της επιλογές(recovery,install,exit...)κολλάει...δεν μπορούσα να κάνω format , το cd δεν παίζει να είναι προβληματικό διότι έκανα σε άλλο pc πριν λίγες μέρες format.σήμερα και στους δυο σκληρούς που μπαίνω τα windows κολλάνε...αναγκάζομαι να κάνω restart όχι με τον ορθόδοξο τρόπο και τώρα δεν μπαίνει καθόλου στα windows...όπως το ανάβω βγάζει κάτι λεπτομέρειες για το σύστημα όπως σε όλους και μετά μια γκρι οθόνη και κολλάει...χρειάζομαι βοήθεια αν μπορεί κάποιος να μου πει μια εκτίμηση για όλα αυτά που συμβαίνουν...το πρόβλημα είναι στο hardware , ε; και λέτε να χρειάζεται αλλαγή η μητρική; ευχαριστώ και sorry αν σας κούρασα με όλο αυτό το κείμενο...:087:

καλησπέρα φιλε JohnyJay89 από την στιγμή που το pc δουλεύει κανονικά από το ένα Hdd που έχεις δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα η ram το πιο πιθανό να έχει πρόβλημα ο ένας από τους δυο σκληρούς που έχεις. έχεις δοκιμάσει να μπεις με safe mode στο σκληρό που σου κολλάει.

καλησπέρα φιλε JohnyJay89 από την στιγμή που το pc δουλεύει κανονικά από το ένα Hdd που έχεις δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα η ram το πιο πιθανό να έχει πρόβλημα ο ένας από τους δυο σκληρούς που έχεις. έχεις δοκιμάσει να μπεις με safe mode στο σκληρό που σου κολλάει.

Αυτη τη στιγμη που γραφω δεν μπορω καθολου να μπω στο pc...ουτε και να κανω φορματ...τπτ...αντε να δουμε φιλε bill....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.