alcohol Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2011 Εκανα φορματ, βαζω παλι τον εξωτερικο usb2.0 δισκο να περασω τα δεδομενα αλλα αφαντος... Δεν εμφανιζεται στο My Computer. Kαμιά ιδεα?(στη Διαχειριση δισκων εμφανιζεται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Απρίλιος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2011 μήπως δεν έχει συσχετιστεί με γράμμα (το πιθανότερο). Στο disk management > δεξί κλίκ στο partition > change drive letter and paths και addΤώρα αν αυτό δεν δουλέψει έχεις σοβαρότερο πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcohol Απρίλιος 21, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2011 Σοβαρο προβλημα που? στο pc, στο λειτουργικο ή στο σκληρο?Αν παω για αλλαγη γραμματος μου λεει "η προβολή κονσολας δεν ειναι ενημερωμενη......κλπ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Απρίλιος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2011 για δοκίμασε αυτό:Try using diskpart to assign a drive letter to Disk #0, Partition #1. · Click Start Orb > type diskpart · Right-click diskpart in results above > click Run as administrator · Once diskpart loads type list volume, press enter You should notice that you will see your partition that you use for your data, it should not show a drive letter assigned to it. · Type select volume 6(replace 6 with the volume number assigned to the partition in question) · Type assign letter Z (replace Z with the letter that you want to assign to it) When you look in Computer, you should be able to see your partition. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcohol Απρίλιος 21, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2011 Υπαρχει κινδυνος για τα δεδομενα του δισκου?Το diskpart ειναι προγραμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Απρίλιος 21, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2011 είναι πρόγραμμα των windows. Γενικά το πρόγραμμα μπορεί να δημιουργήσει, να σβήσει partition, να κάνει active ένα partition κτλ αλλά με την το select volume & assign letter δεν σβήνει τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcohol Απρίλιος 21, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2011 Καλα, για να ειμαι σιγουρος θα μεταφερω τα δεδομενα με pc to pc.Αναρωτιεμαι ομως πως δημιουργηθηκε αυτο το προβλημα. Στο αλλο μου pc ο δισκος λειτουργει κανονικα. Τι συνεβη μετα τη νεα εγκατασταση και δεν μπορει να παρει γραμμα?...Το προβλημα το εχει ο δισκος, η εγκατασταση ή το pc? Παιζει δηλαδη να δανεισω μελλοντικα το δισκο σε φιλο και να μην του παιζει ουτε αυτου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Απρίλιος 22, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2011 Αν όντως αυτό είναι το πρόβλημα, το assignment γράμματος, τότε δεν είναι θέμα του δίσκου, αλλά των Windows, πιθανότατα επίσημη απάντηση είναι "δεν τους έκατσε καλά". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Απρίλιος 22, 2011 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2011 παιδιά για να μη ανοίγω καινούργιο θέμα, μερικές φορές όταν μεταφέρω τον σκληρό δίσκο(my book WD) από pc σε pc, τα windows 7 ζητάνε "σάρωση και επιδιόρθωση" το οποίο απορρίπτω. Πρέπει να το κάνω? Μου σβήνει τα δεδομένα σε στυλ φορματ ή μπορώ άφοβα να το πατήσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcohol Απρίλιος 22, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2011 για δοκίμασε αυτό:To ετρεξα αλλα μου εμφανιζει μόνο τον δισκο με το λειτουργικο. Αν γραψω "select volume 2" μου λεει οτι ο τομος ειναι ακυρος ή δεν υπαρχει.Αν όντως αυτό είναι το πρόβλημα, το assignment γράμματος, τότε δεν είναι θέμα του δίσκου, αλλά των Windows, πιθανότατα επίσημη απάντηση είναι "δεν τους έκατσε καλά".O δισκος εξυπακουεται οτι δεν εχει προβλημα γιατι ειναι καινουργιος και δουλευει κανονικα σε αλλα 2 pc που δοκιμασα. Και σε αυτο το pc δουλευε κανονικα μεχρι προχτες που του εκανα φορματ... Μηπως να του ξανακανω να ξεμπερδευω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alxandros Απρίλιος 23, 2011 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2011 Έχεις δοκιμάσει με άλλο usb δισκο ή usb stick να δείς αν τα βλέπει κανονικά; Μήπως μετά το format κατι δεν περάστηκε σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcohol Απρίλιος 23, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2011 Tελικα εκανα win επανεγκατασταση και ξεμπερδεψα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.