Jump to content

Προβλημα με οθονη

JohnyJay89

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρην απο λιγες μερες οπως ανοιξα το pc μου η οθονη αρχισε να αναβωσβηνει...δλδ δεν μπορουσα να μπω στα windows καθολου...μεχρι που ανοιξε και ολα μια χαρα...σημερα ομως εκανε τα ιδια μεχρι που μια στιγμη ανοιγε αλλα κολουσε εκει που φορτωνουν τα windows...καποιες φορες ανοιγε καποιες φορες κολουσε...τι λετε να εχει;Προβλημα με την οθονη ή με την καρτα γραφικων...;ή...αν μπορει κανεις να βοηθησει...ευχαριστω:083:

Για πρόβλημα με την VGA μου κάνει.

Τσεκάρεις το καλώδιο πρώτα που ενώνει οθόνη με κάρτα γραφικών μην έχει κανένα τσάκισμα και αν είναι καλά χωμένα τα βύσματα.

Αν αυτό δεν βοηθήσει σε κάτι, θα πρότεινα άνοιγμα του κουτιού (εφόσον γνωρίζεις να το κάνεις) και τσεκάρισμα ότι η vga πατάει καλά στην θύρα της.Εννοείται με κλειστό pc.

Για πρόβλημα με την VGA μου κάνει.

Τσεκάρεις το καλώδιο πρώτα που ενώνει οθόνη με κάρτα γραφικών μην έχει κανένα τσάκισμα και αν είναι καλά χωμένα τα βύσματα.

Αν αυτό δεν βοηθήσει σε κάτι, θα πρότεινα άνοιγμα του κουτιού (εφόσον γνωρίζεις να το κάνεις) και τσεκάρισμα ότι η vga πατάει καλά στην θύρα της.Εννοείται με κλειστό pc.

Το ανοιξα το pc και δεν βλεπω να υπαρχει κανα προβλημα στα καλωδια ουτε στην θυρα της καρτας γραφικων...και γενικα ολα φαινονται μια χαρα εξωτερικα...το αναψα και τωρα μου βγαζει στην οθονη το μνμ "check the signal cable" αλλα δεν βλεπω να υπαρχει προβλημα με το καλωδιο που περνει το σημα...;τι αλλο μπορει να πεζει και υπαρχει αλλος τροπος να καταλαβω το προβλημα μονος μου χωρις να το παω σε ειδικους...εντομεταξυ ειναι και παλιο το εχω 11 χρονια ...Pentium III φαντασου...α πεζει να υπαρχει προβλημα στο τροφοδοτικο;ή ειπα μλκ...ευχαριστω

Για να σιγουρευτείς ότι όντως φταίει η οθόνη δοκίμασε αν μπορείς μια άλλη. Την τελευταία φορά που είδα αυτό το μήνυμα σε μια Samsung, είχε κάψει πλακέτα. Ευτυχώς εντός εγγύησης και όλα οκ τη φτιάξανε.

Σημερα το pc λειτουργει γενικα καλα...δεν κανει προβλημα με την οθονη...ομως κολλαει οταν μπαινει στα windows σε εναν απ'τους δυο σκληρους που εχω(στο αλλο σκληρο κανονικα δεν υπαρχει προβλημα,διοτι εχω βαλει και στους δυο εσωτερικους σκληρους τα windows xp)...Εχω βγαλει και μια απο της δυο Ram που εχω...μηπως ειναι κανα προβλημα με ram;...εκτος απο ολα αυτα πηγα να κανω format , εβαλα το cd με τα windows ...αρχησε να κανει loading μερικα αρχεια πρην ξεκινησει το format και εκει κολλησε(εκει που λεει "Setup is starting windows" κολλαει)....τι κανω...εχω μπερδευτει πολυ...ευχαριστω πολυ για την βοηθεια μεχρι τωρα...

Πές μας αν είναι δυνατό και τη λύση του προβλήματος απλά για την ιστορία και για να μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον.

είχε ένα προβληματάκι στον επεξεργαστή...το είχε ανοίξει ο πατέρας μου χωρίς να μου πει και είχε κάνει ένα λάθος διότι νόμιζε ότι η pasta που χρησιμοποιούμε στον επεξεργαστή έχει απλά την ιδιότητα για να κόλληση η ψήχτρα με τον επεξεργαστή...και είχε βάλει ένα βαμβάκι κολλητικό από μια καρεκλα...κάτι δηλαδή για να κόλληση και να είναι σταθερό...χάχα...όταν βάλαμε κανονικά την pasta όλα λειτουργούσαν μια χαρά...τι να του κάνω θέλει να είναι updated χάχα και του αρέσει να ασχολείται...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.