dhmhtries22 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2011 Καλησπέρα σε όλους,Θα ήθελα να μου δώσετε τη γνώμη σας σχετικά με το ποια μητρική να ψάξω για υπεχρονισμό QX9770 με αερόψυξη Prolimatech Megalems σε διάταξη push - pull.Έχω και μνήμες OCZ 2x2 GB DDR 2 στα 1150 με χρονισμούς 5-5-5 1Τ και 2,2 V.Επίσης ,αν θέλει κάποιος να προτείνει κάποιο μοντέλο που φοράει DDR3 , κανένα πρόβλημα,αλλάζω μνήμες.Περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας, γιατί ψάχνω παράλληλα για μητρική.Ευχαριστώ προκαταβολικάΦιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Απρίλιος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 αυτο το καιρο φιλε 775 socket mobo κάλο να βρεις καινούριο δύσκολο .......αν θες για μεταχειρισμένο ψαξε χ38 ASUS P5E3 WS profesionnal τους πήγαινε καλα για τότε και ακομα GIGABYTE GA-X48T-DQ6 και ASUS maximus extreme x38..... p5Q3 deluxe wifi@apΥ.Γ όλες ειναι DDR3!!!!τώρα εγω αυτες θυμάμαι, και μάλιστα την τελευταία την εχω ακόμα σε καθημερινό PC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dhmhtries22 Απρίλιος 14, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 Ευχαριστώ φίλε μου γα την απάντηση.Κυρίως ενδιαφερόμουν για την Rampage formula .Ξέρει κανείς τίποτα για αυτή και που μπορώ να τη βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Απρίλιος 14, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 δύσκολο φιλε μονο μεταχειρισμένη εκτος αν εισαι τυχερός και εχει μείνει κανα κομματι στο στοκ του πλαισιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnk10 Μάϊος 19, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 εγω παντως θα προτεινα την asus P5q που εχω εγω με τον Q9650 στα 4ghz επανω, με αεροψυξη ειναι πολυ σταθερη και εχει πολλες επιλογες για overcloacking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.