Jump to content

"Green" HDD & e-Sata

squid

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχει νοημα συνδεση E-Sata για εξωτερικο δισκο (3.5") "Green" ? (Eχω μια υποψια οτι επειδη εχω πολλες USB συσκευες, μεχρι και ΤV, και μαλιστα αναγκαστικα με χρηση HUB, oτι μειωνεται και η ταχυτητα μεταφορας για τον δισκο αλλα και αποκρισης στις αλλες συσκευες)

πως δεν έχει... Με τον green 2tb wd σε enclosure με esata με αρχεία π.χ. 2gb έχω πιάσει και 110MB/sec read

ειχες δικιο. καμμια σχεση. 25 mbs σε usb, 100 mbs sata, o ιδιος 2T WD Green. Σε τι controller ειναι το esata port σου? Jmicron ?

αυτος που ειδα τη διαφορα (νουμερα) ειναι ο WD20EARS-00MVWB0 , και εχω και εναν WD10EARS-00Z5B1 ο οποιος μαλλον θα παει για RMA, τον πηρα περυσι και μου εβγαλε bad sectors

οσο αργος (5400rpm) και να ειναι ενας δισκος, καμμια σχεση δεν εχει το e-sata (που ειναι κανονικο sata) με το παλιο-αργο USB2.0

τωρα με το USB3.0 θα λυθει το θεμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.