Γιωργος_Μ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2005 Θα Κανω μια ερωτηση που σε πολλους μπορει να φανταζει υπερβολικα προφανης αλλαχρειαζομαι μια διευκρινιση :Ενα Καινουργιο Motherboard Με υποδοχη PCIe εχει πανω του καποια στοιχειωδη καρτα γραφικων ,η θα πρεπει να υπολογιζω στα αμεσα εξοδα και το κοστος μια PCIe Καρτας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Χρειάζεσαι και κάρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Ειμαι 99% σιγουρος οτι καποιο 915G-κατι motherboard εχει πανω onboard "6800GT-like" καρτα γραφικων. Intel extreme graphics 3!!!! YEAH!!!:banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Εγινε λαθος στο matrix??http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=12762 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Παντως ειναι "ψαρωτικ" ο τιτλος.... Επισης μου αρεσε πολυ και το "???" σαν τιτλος Σε ελκυει να το διαβασεις ρε παιδι μου πως το λενε!!! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Φεβρουάριος 25, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Μερικες φορες ο τιτλος αντανακλα την αναγκη για αμεση απαντηση :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 μην ξεφευγουμε απο το θεμα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.