Jump to content

Αγορά Οθόνης μέχρι 700€

Eye

Recommended Posts

Υπαρχουν και αλλα μοντελα αλλα δυστυχως στην Ελλαδα ειναι πολυ δυσκολο να τα δεις. Εδω πας πλαισιο και βρισκεις οτι πιο φτηνιαρικο.
Ναι όντως ισχύει αυτό, στο πλαίσιο δεν έχω δει κάποια σοβαρή οθόνη, με το ζόρι συνεννοήθηκα με την διεύθυνση για να τους πείσω να την φέρουν αυτήν που έχω, και μετά κάναν αύξηση, από 1200 το κάναν 1300-1400-1500 και ύστερα δεν την φέραν. Αν πας και δεις πόσο έχουν την SX2462 σου θα πάθεις πλάκα. Μπορεί να στάθηκες άτυχος και το panel που φόραγε η συγκεκριμένη να μην σου έφτανε και να ήθελες SPVA για την δουλειά που ασχολείσαι (όπως και αυτό που πρότεινα). Αλλά από μια λάθος επιλογή δεν σημαίνει ότι είναι off και η εταιρία. Να φανταστώ βέβαια ότι το περιβάλλον σου είναι σωστά διαμορφωμένο, βάψιμο τοίχου, θερμοκρασία φωτός κ.α.;:017:

Η εταιρια σε καμια περιπτωση δεν ειναι off. Μπορει πλεον πολλα μοντελα της (ακομα νομιζω και τα colouredge)να φορανε lg panel, αλλα ακομα εχουν καποια πολυ δυνατα χαρακτηριστικα, και κυριως την ποιοτητα του χρωματος. Μην ξεχνας οτι απο eizo σε eizo πηγα. Απλα δεν ξερω αν θα ξαναπαω. Γιατι παντα την ποιοτητα πρεπει να την βλεπεις σε σχεση με το κοστος. Οταν η 27αρα dell που ειναι παρα πολυ καλη οθονη κανει σχεδον 700 ευρω, με πολυ καλο after sale, με λιγο hit and miss ποιοτητα αλλα και που η eizo μαλλον εκει παει δεν ξερω φιλε μου το σκεφτομαι. Γενικα χωνω πολυ φραγκο στα pc μου γιατι ολη την ημερα σε αυτο δουλευω γραφικα, και ειμαι και gamer αλλα τα ποναω και τα λεφτα μου. Για να τελειωνω παντως το θεμα δεν ειναι η eizo σαν εταιρια, ειναι η eizo στην Ελλαδα. Το γεγονος αυτο νομιζω οτι την κανει λιγο χειροτερη σαν αγορα ακομα και αν ειναι καλη σε ποιοτητα.

AkisD added 12 Minutes and 27 Seconds later...

Μολις μπηκα πλαισιο και ειδα την τιμη της. 1599.

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Eizo-SX2462W-BK-TFT-Monitor-24-1.htm

Και δες απο την επισημη αντιπροσωπεια στην Γερμανια.

http://www.eizo.de/monitore/flexscan/sx/24-zoll/SX2462W.html

600 ευρω διαφορα ρε παιδια. Δεν εχουν το θεο τους. Και δεν φταει το πλαισιο για αυτο. Δουλια της infoquest ειναι αυτη.

Δεν ξερω, ισως αν ολοι αρχιζουμε να ψωνιζουμε απο το amazon, και το pixmania και δουν τα μαγαζια τους εδω να αδειαζουν ισως τοτε να αρχιζουμε να βαζουμε μυαλο.

Το θεμα που φοβαμαι ειναι οτι μπορει να σου πουν σαν επισημη αντιπροσωπεια ειναι αντιδεοντολογικο να πουλησουμε στην χωρα σου. Γενικα εχω τετοια εμπειρια στο παρελθον, αλλα νομιζω οτι οταν δουν την διαφορα στην τιμη θα την στειλουν. Και αν ακομα αν δεν το κανουν αυτοι μπαινεις σε ενα οποιοδηποτε αλλο eshop της γερμανιας η αλλης χωρας και την παιρνεις. Εδω βεβαια θα σου πρηξουν τα μην πω τι οτι δεν καλυπτουν την εγγυηση ανεξαρτητες εισαγωγες, αλλα δεν ξερω αν εχουν δικαιωμα να σου το αρνηθουν. Ακομα και ετσι με τα 600 ευρω διαφορα κανεις ενα υπεροχο ταξιδακι για 3-4 μερες για Βερολινο την πας ο ιδιος πχ και παλι κερδος εχεις. Τωρα εξοδα αποστολης φανταζομαι οτι θα ειναι γυρω στα 50 ευρω. Εχω αγορασει οθονη απο εξω στο παρελθον που ζυγιζε 17 κιλα και ηταν τοσο. Η 2462 ειναι ολη απο πλαστικο, και ειναι αρκετα ελαφρια.

Χάρηκα πολύ pier, πάνω από όλα που είσαι χαρούμενος, εμ τι, μπρίκια κολλάμε; η κάνουμε δουλειά η δεν κάνουμε! Καλύτερη οθόνη δεν υπάρχει και πολύ καλά έκανες.(όπως και εγώ)

Παίξε λίγο με τα προφίλ, βάλε και το Utility (screen manager) για να μπορείς να ρυθμίσεις και από εκεί την οθόνη, χωρίς να μπαίνεις στο menu. ;)

Σύνδεσε την με DVI(άσπρο), η (αν έχει η κάρτα γραφικών σου) στο displayport.

Στο VGA/D-SUB 15pin (το μπλε) χάνει λίγο στις διαβαθμίσεις χρωμάτων και είναι λογικό γιατί είναι βύσμα του 87' με αναλογικό σήμα.(στο μάτι δεν φαίνεται άμεσα, αλλά όταν κάνεις χρωματική επεξεργασία θα φανεί μια μικρή διαφορά)

Mε DVI την σύνδεσα σε GTX570.Πετάει σου λέω...πετάει.Δεν μετάνιωσα καθόλου και είμαι υπέρευχαριστημένος!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.