malachaskos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2011 Παιδιά καλησπέρα, χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια σας.Χτες ο υπολογιστής μου έγινε ξαφνικά πολύ αργός... του έκανα μια επανεκκίνηση και δεν ξανάνοιξε ποτέ.Ξεκινάει κανονικά και φτάνει σε ένα σημείο και μου έχει δύο επιλογές1. κανονική εκκίνηση2. αποκατάσταση....αν πατήσω την 1. κάνει restart και ξάνα τα ίδια.αν πατήσω αποκατάσταση ξεκινάει αλλά δεν καταφέρνει να κάνει αποκατάσταση.Δοκίμασα να αντιγράψω κάποια αρχεία που έχω μέσα τρέχοντας το CD (live) Ubuntu. αλλά μπορούσα να δώ μόνο το ένα παρτιτιον (τον έχω κάνει 3 partition) αυτό που έχω την εγκατάσταση των windows, τα άλλα δυό τα έβλεπα αλλα δεν μπορούσα να μπώ να δω τι έχουν μέσα.Μετά απο αυτό σκέφτηκα να κάνω format σε αυτό το partition και με την νέα εγκατάσταση να μπορε΄σω να δω τα αλλά δύο αλλά τρέχοντας το CD windows δεν βλέπει καθόλου τον σκληρό.Επιπλέον ούτε με τα Ubuntu τον βλέπει...Θα ήθελα βοήθεια παιδιά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 28, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 //Backup specific error codes #define ECONA_DEVICE_BATTERY_LEVEL_TOO_LOW 0x80900000 // Failed, device rejects the restore operation. Device's battery level is low. #define ECONA_DEVICE_BUSY 0x80900001 // Failed, device rejects the backup/resore operation. Device's backup server busy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.