Jump to content

wake on lan προβλημα!!!

computer_maniac

Recommended Posts

Γεια σας εχω προβλημα να χρησιμοποιησω το wake on lan με τον υπολογιστη μου.Οταν στελνω το "μαγικο πακετο" ο υπολογιστης μ αναβει μονο αν τον εχω κλεισει λιγα δευτερολεπτα πιο πριν.Ξερει καποιος να με βοηθησει τι μπορει να φταιει;

Kαρτα δικτυου Intel PRO/1000 Network Adapter

μητρικη gigabyte 965p s3

Το προβλημα μ δεν ειναι οτι δεν περναει απο το ρουτερ αλλα οτι ο υπολογιστης για να ανοιξει ετσι με wake on lan πρεπει να τον εχω κλεισει λιγα δευτερολεπτα πιο πριν....δεν ξερω τι παιζει.καμια ιδεα;

Ωραια απο το ρουτερ τις ρυθμισεις σχετικα με τι να κοιταξω;Στα windows εχουν γινει τα απαραιτητα για να ξυπναει το pc απο wake on lan και στα βιος ειναι ενεργοποιημενο.Μπορει να ειναι θεμα ενεργειας οταν κλεινω τον υπολογιστη;αλλα η καρτα δικτυου εχει αναμενα τα λαμπακια της...σορρυ που ρωταω πολλα...

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο router διαγράφει από τα tables του τη MAC address και IP του υπολογιστή που έχει κλείσει. Δοκίμασε να το σετάρεις να δίνει πάντοτε την ίδια IP στον υπολογιστή αυτό αν χρησιμοποιείς DHCP.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.