charis1442169336 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2011 Καλημέρα στην παρέαΔεν ξέρω αν το βάζω στη σωστή θέση, αλλά περί εκτυπωτών δεν βρήκα θέμα.Έχω τον canon 4300 με πρόβλημα εκτύπωσης. Διάβασα κάπου οδηγίες για να κάνω μπάνιο...την κεφαλή. Πως όμως θα βγάλω την κεφαλή με τα μελαλοδοχεία από τη μεταλική μπάρα και ν' αρχίσω το πλύσιμο; Υπάρχει κάποια καστάνια που να την ξεκομπλάρει;;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Φεβρουάριος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 δεν χρειαζετε να βγαλεις ολο το συστημα γιατι αυτο που βλεπεις να πιανει στην μεταλλικη μπαρα ειναι ουσιαστικα η βαση της κεφαλης και οχι η ιδια η κεφαλη. Η κεφαλη αφαιρειτε ευκολα αφου πρωτα βγαλεις τα μελανια. Δοκιμασε το και θα δεις οτι ειναι πολυ απλο να παρεις την κεφαλη στα χερια σου. Το δυσκολο ειναι να καταφερεις να την ξεβουλωσεις. Καλη επιτυχια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charis1442169336 Φεβρουάριος 20, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 δεν χρειαζετε να βγαλεις ολο το συστημα γιατι αυτο που βλεπεις να πιανει στην μεταλλικη μπαρα ειναι ουσιαστικα η βαση της κεφαλης και οχι η ιδια η κεφαλη. Η κεφαλη αφαιρειτε ευκολα αφου πρωτα βγαλεις τα μελανια. Δοκιμασε το και θα δεις οτι ειναι πολυ απλο να παρεις την κεφαλη στα χερια σου. Το δυσκολο ειναι να καταφερεις να την ξεβουλωσεις. Καλη επιτυχια.ευχαριστώ, θα προσπαθήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
charis1442169336 Φεβρουάριος 23, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Καλημέρα.Πράγματι ήταν πολύ απλό. Εγώ έψαχνα στα δύσκολα.Να δω όμως στα δύσκολα δηλ. στον καθαρισμό αν τα καταφέρω. Εξαρτάται βέβαια κι απ την κατάσταση της.Θα σας ενημερώσω αν γλιτώσω το 85άρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.