Jump to content

ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡ, ΙΒΜ ΜΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ (ΑΓ)ΕΛΛΑΔΑ...

Dr Mendel

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από tromeross [Χθες, στις 18:12]

Παιδια απο οτι ειδα ανναλισετε το 8εμα πολυ καλα!!

αλλα εγω απο την αλλη λεο πως οι τιμες εσας ειναι πολυ μα παρα πολυ καλητερες απο τισ δικες μας που εχουμε στην Κύπρο . εχει μια εκφρασει που λεει : εγω τιφλονο και πουλο και εσει βλεπε και γοραζε!!

δεν 3ερω αν ειναι ετσι ποy μεταφταζετε απο τα κυπριακα στα ελληνικα:)

Ας είχαμε τους μισθούς που έχουν στην Κύπρο και ας ήταν στην Ελλάδα ακριβότερα...

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 10:54]

στέκεσαι πολύ στο brand name. .

Μου φαινετε πάσχεις και εσύ από το σύνδρομο "μιλάω άλλα δε μπορώ να ακούσω τι μου λέει ο άλλος"... γιαυτό τα ξαναλέω:

Δεν είπα μόνο για το πλαίσιο

είπα και για multirama

είπα και για τα e-shop ότι αναλογικά πουλανε ακριβότερα από πλαίσιο γιατί γλυτώνουν τα ταιράστια έξοδα που έχει ένα κατάστημα τύπου πλαίσιο...

Δεν είπα εγώ ότι στα φορητα από πλαίσιο το centrino και το dothan είναι κατασκευής πλαισίου,εννοείτε ότι είναι εισαγωγή

Για Κύπρο δεν είμαι πρόσφατα ενημερωμένος οπότε δεν εκφέρω΄γνώμη, εχω μείνει πίσω αρκετά χρόνια απο τότε που ταξιδεύαμε απο Ρόδο για Κύπρο (είναι σχετικά κοντά και καταλαβαίνουμε και τα κυπραίικα :D και φέρναμε ηλεκτρικές συσκευές και ηχοσυστήματα για το αυτόκίνητο κλπ, τότε ήταν συμφέρουσα η αγορά τέτοιων ειδών, έχω να πάω 16 χρόνια και απο τα λεγόμενα των φίλων εδώ καταλαβαίνω οτι άλλαξαν τα πράγματα, βέβαια είναι και το θέμα των μισθών :bye:

Αρχική απάντηση από sponsii [Χθες, στις 15:45]

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1037&Nav_Section_Id=1036&Catalog_Id=1&Product_Id=248599&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Τι εννοει ο ποιητης οταν λεει οτι ο επεξεργαστης μας "προστατευει απο φαινομενα" ???

ΥΓ οι ιντελ 64μπιτ εχουν ΗΤ ???

Καλό!!!!!

1)μας προστατέυει από φαινόμενα αισχροκέρδιας?(βλέπεις πόσο το έχει το πλαίσιο και πας να το πάρεις από αλλού φτηνότερα...)

2)μας προστατέυει από τα καιρικά φαινόμενα?(άμα έχεις intell 64 bit από πλαίσιο δεν πα να βρέχει και να χιονίζει( η intel θα μαμήσει ) που λέει και το άσμα...)

Μπορεί να μας προστατευει και από τζουνάμι!Πουλας τον επεξεργαστή και πέρνεις μια βάρκα(μιας και ως γνωστών ακρηβίνανε οι επεξεργαστές και φτηνηνανε οι βάρκες)

3)μας προστατεύει από φαινόμενα τύπου RONALDO?’μα η ομάδα σου παίζει με REAL και έχεις intell 64 από πλαίσιο τότε αυτομάτως ο παίχτης θα τραυματιστεί μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά *

*και άμα είσαι και πιο τυχερός θα αποβληθεί με αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Ανατολάκη:devil:

Αρχική απάντηση από Dr Mendel

Μου φαινετε πάσχεις και εσύ από το σύνδρομο "μιλάω άλλα δε μπορώ να ακούσω τι μου λέει ο άλλος"... γιαυτό τα ξαναλέω:

Δεν είπα μόνο για το πλαίσιο

είπα και για multirama

είπα και για τα e-shop ότι αναλογικά πουλανε ακριβότερα από πλαίσιο γιατί γλυτώνουν τα ταιράστια έξοδα που έχει ένα κατάστημα τύπου πλαίσιο...

Δεν είπα εγώ ότι στα φορητα από πλαίσιο το centrino και το dothan είναι κατασκευής πλαισίου,εννοείτε ότι είναι εισαγωγή

ok, όχι χαρακτηρισμούς επί προσωπικώ please :flower:

καταλαβαίνω αρκετά καλά τι λες πιστεύω.

αλλιώς θα στο λεγα:)

Αρχική απάντηση από Dr Mendel [02-03-2005 10:37]

Οφείλω να πώ πάντως πως ο ’λεξ έκανε τρομερή ανάλυση και έδειξε ότι έχει στροφές(τα καίει δηλαδή) άλλα και ο ταραμας απέδειξε ότι ο παλιός(στην πιάτσα) είναι αλλιώς...

Σωστός ο Dr Mendel, συμφωνώ και επαυξάνω και για τους δυο, :worship: :worship: :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.