Jump to content

Τι τροφοδοτικο να παρω;

nefelim

Recommended Posts

Σκέφτομαι να αγοράσω ενα τροφοδοτικο γιατι αυτο που εχω ειναι παρα πολυ παλλιο αλλα και γιατι εκανα ενα λαθος και αγορασα καινουργια καρτα γραφικων χωρις να ξερω τη πρεπει να εχει το pc μου για να τη σηκωσει

Λοιπον εχω το εξης προβλημα θελω να παρω ενα τροφοδοτικο που να τεριαζει και στο pc μου αλλα και στην καρτα γραφικων και δεν ξερω τη τα περισσοτερα λεφτα που μπορω να δωσω ειναι εως 100 ευρο βασικα βρηκα κατι που ειναι οικονομικο αλλα δεν ξερω αν 8α τεριαζει να αφτο εδω THERMALTAKE W0103 TOUGHPOWER 600W

εχω

Μητρικη Καρτα : 946GMX-S2

Επεξεργαστη : Intel Pentium Dual CPU E2160

και η καρτα που θελω να βαλω ειναι η GIGABYTE RADEON HD5770 + οτι θελω να τα αλλαξω και αφτα στο μελλον αλλα να κρατησω το ιδιο το τροφοδοτικο

μαρκα της προκοπης ειναι.

Α στην 12V γραμμη εχει αρκετα (4 ξεχωριστες γραμμες απο 18Α η καθε μια) απο οτι βλεπω.

ενα 8πινο και 2 6πινα PEG για καρτα γραφικων εχει.

δεν του λειπει κατι.

ακομα και CrossFire/SLI να θες να κανεις, τα Α φτανουν για 2 καρτες αν δεν ειναι οι τοπ.

πχ φτανουν για μεχρι δυο 6950, αλλα ισως οχι για δυο 6970.

Απλα σε αυτη την περιπτωση θα χρειαστεις εξτρα ανταπτορακια απο molex σε 6πινα PEG

παντως για μεχρι μια καρτα εισαι καλυμμενος ακομα και για την πιο τοπ.

Υπαρχει περιπτωση να μην χωραει το τροφοδοτικο στο κουτι μου?

Για αρχή πάρε ένα λεξικό. :082:

Ύστερα έλεγξε αν η κάρτα γραφικών είναι συμβατή με αυτό το chipset. Από παλαιότερη δοκιμή με 5450 + 945 δεν έπαιξε, οπότε δεν νομίζω να παίξει και η δική σου επιλογή.

Και τέλος, ότι τροφοδοτικό να πάρεις θα χωράει στο κουτί σου...

Αυτά και όχι "αφτά"...

Πρωτον συγγνωμη για μερικα λαθοι που εχω κανει σε μερικες λεξεις μαλλον ψηλο φταιει το greeklish που το χρησιμοποιο λιγο παραπανω τωρα τελευταια απο οτι τα καθαρα Ελληνικα.

Παιδια συγγνωμη που κανω τοσες ερωτησεις αλλα τωρα προσπαθω να μαθω και εγω απο pc, kostah δηλαδη για να βαλω την συγκεκριμενη καρτα γραφικων θα χρειαστει να αλλαξω motherboard?

Για αρχή πάρε ένα λεξικό. :082:

Ύστερα έλεγξε αν η κάρτα γραφικών είναι συμβατή με αυτό το chipset. Από παλαιότερη δοκιμή με 5450 + 945 δεν έπαιξε, οπότε δεν νομίζω να παίξει και η δική σου επιλογή.

Και τέλος, ότι τροφοδοτικό να πάρεις θα χωράει στο κουτί σου...

Αυτά και όχι "αφτά"...

Φιλε μου επειδη εγω δεν εχω ιδεα απο αυτα μπορεις να μου εξηγησεις τη εννοεις με το chipset, δηλαδη και να παρω τροφοδοτικο δεν θα ταιριαζει η καρτα?

με το τροφοδοτικο δεν εχεις προβλημα, απο εκει τελος.

αυτο για ασυμβατοτητα 945 + 5770 ή γενικα με τη σειρα 5, εγω δεν το εχω ακουσει πουθενα ουτε και το βρηκα πουθενα με ενα προχειρο Google.

Επειδη ομως ειμαι παθών (ειχα παρει 5770 και δεν επαιζε στη μητρικη μου που ηταν 939, ενω σε αλλες επαιζε) δεν το αποκλειω και 100%

Στη δικη μου περιπτωση αναγκαστηκα να αλλαξω μητρικη (και cpu & ram αναγκαστικά), και BIOS που να λυνει το θεμα βγηκε μετα απο 1 χρονο σχεδον.

Αλλα ηταν πολυ σπανια περιπτωση και δεν ηταν γενικευμενη για το chipset, αλλα μονο για τη συγκεκριμενη μητρικη.

Οποτε γενικο κολλημα με το 945 chipset δεν νομιζω να υπηρχε και να μην εχει ακουστει και γραφτει τιποτα.

Αν δεν βρεις κατι στο Google ή δεν σου πει συγκεκριμενα ο φιλος που το ανεφερε, προχωρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.