Fitas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2011 Καλησπερα! εδω και μια εβδομαδα απο τις 4 φορες που ανοιγω τον υπολογιστη μου τις 3 μου βγαζει την γνωστη Μπλε οθονη με μηνυμα IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL δυστυχως δεν μπορω να δω και τον κωδικο που εχει μετα γιατι κανει επανεκκινηση.....δοκιμασα με το F8 να σταματησω την επανεκκινηση αλλα δεν κανει τιποτα....προσπαθησα με το εικονιδιο του υπολογιστη να παω στις ιδιοτητες αλλα δεν ανοιγει καν το παραθυρο:102:Θα με βοηθουσε πολυ εαν καποιος μπορει να μου δωσει μια συμβουλη!Σας ευχαριστω προκαταβολικα παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teopaok4ever Φεβρουάριος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 εχω και εγω ακριβος τα ιδια,,ενας τροπος να δεις τον κωδικο ειναι με το blue screen view ενα προγραμματακι ευκολο...τωρα οσο για το πως θα το λυσεις ακομα το ψαχνω και εγω.παιζεις κανα game σαν το modern warfare 2?αμα παντος βρω καποια ακρη στο θεμα θα σου πω και εσενα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teopaok4ever Φεβρουάριος 10, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Τελικα μνημες ηταν το προβλημα!!!!!!κοιτα και το δικο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitas Φεβρουάριος 12, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 καλησπερα!πως το τσεκαρες?ετρεξες καποιο προγραμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitas Φεβρουάριος 12, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 εδω και 2 φωτο που καταφερα να τραβηξω με την φωτογραφικη,εαν μπορει καποιος να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Φεβρουάριος 13, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Τι windows εχεις? Tις μνημες τις τσεκαρησες μηπως βγαζουν λαθη? Βαλε το CD των windows και κανε ενα repair install, α... και βγαλε οτι περιφερειακα εχεις απο πανω (εκτυπωτες, fax, εξωτερικους σκληρους, κ.λ.π.) stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Φεβρουάριος 13, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Το IRQ bsod είναι συνήθως hardware. Όχι απαραίτητα χαλασμένο (και ζαβός driver το προκαλεί) αλλά ξεκίνα να ελέγχεις το hardware σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartoonistas Φεβρουάριος 15, 2011 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 Φίλε Fitas δες εδώ http://aumha.org/a/stop.php#0x0a Αυτό το site ειναι μπουσουλας μου εδω και χρόνια το παραθέτω για να ξερετε τι σας συμβαινει όταν βγαινουν αυτές οι άθλιες BSOD http://aumha.org/a/stop.htmΣτην δικη σου περίπτωση παίζει να ειναι μνήμες παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitas Φεβρουάριος 17, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 καλησπερα παιδια!Θα τσεκαρω τις μνημες με ενα προγραμμα και θα δω και το install repair των windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.