outlaw Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2011 Ανακοινώθηκε το νέο firmware για : - X25-M/X18-M SATA SSD - X25-E SATA SSD - X25-M/X18-M SATA SSD - X25-V Value SATA SSD το οποίο όπως πάντα υπόσχετε βελτίωση επιδόσεων και σταθερότητα. Το δοκίμασε κανείς σας? Εμένα σε Nvidia 730i δυστυχώς το utility κολλάει και δεν μου επιτρέπει να προχωρήσω. Firmware Update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Εγώ το έβαλα στο μηχάνημα της υπογραφής.Δεν έκατσα να δω διαφορές με bench κλπ.Πάντως δεν είδα κάποιο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Φεβρουάριος 5, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 Τα ιδια και σε μενα δεν ειδα καποια διαφορα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Φεβρουάριος 5, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 Να μην νιώθω άσχημα δηλαδή που εμένα έχει μουλαρώσει και δεν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.