kender Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2005 Σήμερα και ενώ δούλευε κανονικά ο firefox έκλεισα τον υπολογιστή και όταν τον άνοιξα και πήγα να ξαναμπώ μου έβγαζε (και συνεχίζει) connection refused παντού Τον έκανα unistall και ξανά install αλλά μπαααΒοήθεια δεν αντέχω άλλο μου φαίνεται πολύ αργός ο ie:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Αν εχεις firewall κατι παιζει ισως μαυτο....εγω που ειχα αυτο της nvidia μου παρουσιαζε το ιδιο ...και μολισ το απεγκατεστησα ολα οκ...(βαριομουν να το ψαξω για να το ρυθμισω αλλωστε εχω το zone που κουτσα στραβα κανει την δουλεια του) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Φεβρουάριος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Να ρωτήσω αν έχεις DSL. Αν ναι τότε κανε ενα restart στο μοδεμ/ ροθτερ που έχεις. Δεν νομίζς να είναι πρόβλημα τοθ firefox.Το ίδιο πρόβλημα αντιμετόπισα κι εγω μερικες φορές με την dsl μου και με το restart του modem/router το έλυσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo845 Φεβρουάριος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Εμένα μου έβγαλε update πάτησα οκ και αφού τελείωσε δεν ξαναμπήκε ποτέ... Μόνο με ie πλέον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 25, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 dsl δεν έχω firewall έχω το outpost εδώ και καιρό και δεν είχε κανένα πρόβλημα και έκανα update κάτι που ζήτησε τι άλλο μπορώ να κάνω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 25, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Τελικά το firewall ήταν το πρόβλημα αλλά όχι το outpost τεσπα τώρα πώς μπορώ να κάνω το thunderbird να ανοίγει τα λινκ στον firefox και όχι στον explorer?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.