Jump to content

ECS MCP61M-M3 (am3, DDR3)

Mr.Mpamias

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας,θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτή η μητρική έχει κανένα είδους πρόβλημα με αυτό το cpu http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-X6-1055T-sAM3-2-8-GHz-6MB-HDT55TFBGRBOX.htm

Είναι απολύτως συμβατή?Κανένα πρόβλημα ή τίποτα που θα έπρεπε να προσέξω?

Ευχαριστώ.

x6 δεν υπαρχουν στην cpu support list για τη μητρικη σου.

Αυτο δεν σημαινει οτι οπωσδηποτε δεν θα παιξει ενας 1055Τ

Υποστηριξη σημαινει αναγνωριση απο το BIOS, αλλα βασικα σημαινει να εχει αντοχη να του δωσει το ρευμα που θελει.

Η δικη σου μητρικη σηκωνει μεχρι 95W cpu

και υπαρχουν 2 μοντελα 1055Τ, το πιο νεο HDT55TWFGRBOX με 95W και το πιο παλιο HDT55TFBGRBOX με 125W ΤDP

Αν δεν κανεις ο/c, πιστευω δεν θα εχεις προβλημα να βαλεις τον 95αρη 1055Τ

Εγω στη θεση σου, αν ειχα αναγκη 6πυρηνο, θα τον αγοραζα με τη λογικη οτι πιθανοτατα θα παιξει, και 1% να μην παιζει θα αλλαζα μητρικη.

Αν ομως δεν ειχα αναγκη 6πυρηνο, δεν θα εμπαινα στην διαδικασια να σκαω.

Ναι,είναι 95w ο 1055t και δεν θα κάνω o/c.

Απλός λείπει ο bro και έτσι αποφάσισα να πάρω έτοιμο pc με 120 ευρώ έκπτωση από πλαίσιο και να αλλάξω μόνο GPU (Από την 450 GTS έβαλα την 5770).Ήθελα να είμαι σίγουρος ότι τον υποστηρίζει τον cpu γιατί στο σάιτ δεν το έγραφε καθαρά.

Τελικά είμαι οκ,ο εξαπύρηνος δεν μπορώ να πω ότι είναι τόσο αναγκαίος,απλώς κοιτάω και λίγο στο μέλλον σκεπτόμενος για τυχόν νέα παιχνίδια (Battlefield 3) που είναι πιθανόν να ''τρώνε'' πολύ από τους επεξεργαστές στυλ GTA IV,Bc2 κτλ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Όχι,την τετάρτη έρχεται το PC έτοιμο.

Πήρα την ECS mobo ,5770 ATI sapphire,1055t AMD CPU,550w τροφοδοτικό (αυτό φοβάμαι μόνο),έναν σκληρό(Μπορεί και να τον αλλάξω αργότερα θα δείξει) και 4Giga ραμ.

Πάντως,όχι πως είμαι και κανένας ειδικός σε αυτά,στο μέλλον δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει σε κανά game (όσον αναφορά τους 6 πυρήνες).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.