steliosw Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2011 είμαι αδαείς όμως κατέβασα από το softarchieve ένα clean cc προ το έτρεξα και αφού καθάρισε το έκανα uninstall ...μετά ανακάλυψα ότι το windows live mail δεν ανοίγει αλλα λέει.."windows live mail has encountered a problem and needs to be closed...."μήπως μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω?δοκίμασα το restore αλλα το έχει...καθαρίσει!!ευχάριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinq1 Ιανουάριος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Δεν μας είπες τι λειτουργικό έχεις?Εγώ θα έλεγα να κάνεις uninstall/reinstall το windows live mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliosw Ιανουάριος 9, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 φιλε ευχάριστοέχω windows χρ..έκανα uninstall/reinstall το windows live mail αλλα τίποτα. by the way το messenger λειτουργεί κανονικά μονο το live mail έχει πρόβλημα! δε ξέρω τι να κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Ιανουάριος 9, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Όπως αναφέρεται στους κανόνες του forum, δεν επιτρέπονται τα greeklish.Σε παρακαλώ κανε edit και ξανάγραψε τα post σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.