schumifer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2010 Ποιος είναι ρε παίδες ο φθηνότερος ιnkjet που να τυπώνει printable dvd?Μιλάμε για τον απόλυτα φθηνότερο. Και παλαιό αρκεί να μην μπλέξω με ενσωματωμένες στο μηχάνημα κεφαλές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Son20 Δεκέμβριος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 επειδή πριν κάνα τρίμηνο ψάχναμε κάτι αντίστοιχο. αυτό είναι το πιο φτηνό μοντέλο. τώρα για τις κεφαλές δεν θυμάμαι για να σε βοηθήσωhttp://www.skroutz.gr/s/281049/Canon-Pixma-iP4850.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Δεκέμβριος 26, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 Και μ' ένα σμπάρο 2 τρυγόνια.... είναι κι εκτυπωτάρα, σε φωτογραφίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 27, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 Ναι κι εγώ αυτόν είχα βρει. Οι κεφαλές του είναι στο μελάνι, οπότε αν κολλήσουν απλά πετάς τα μελάνια...Κάτι πιο φθηνό. Ελάχιστα dvd για εκτυπώσω, και σιγά την ποιότητα που χρειάζομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 19, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Είχα κάνει και λάθος για αυτό που είπα για το 4850, αλλά ευτυχώς βρήκα μτχ έναν epson r200 που με λίγη δουλίτσα έγινε σχεδόν τζιτζι (απλά έχει εμφανές για το δικό μου μάτι banding που ποσώς με απασχολεί να πω την αλήθεια μου!)me happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.