Jump to content

OCZ3F13334GK error

destruc

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας για τις συγκεκριμένες μνήμες είναι η OCZ model OCZ3F13334GK η οποίες θα ήθελα να δω αν κάποιος της έχει προσθέσει στο μηχάνημα εγώ της έχω βάλει σε ένα m/b GIGABYTE 890fxa ud5 με cpu phenom II χ4 965 ΒΕ

Την μνήμη την έχω CL 9-9-9-20 στα 1,710volt αλλά μου έβγαζε μπλε οθόνη με το test prime 95 στα 3 min. Ευχαριστώ εκ των προτέρων .:039:

Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση αλλά έχω βάλει και το memtest86+ και μου βγάζει error οπότε αλλαγή για KINGSTON πια να πάρω ;

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που δεν έχουν εγγύηση όλα τα προϊόντα έχουν 2 χρόνια εγγύηση εκτός τα αναλώσιμα η μνήμη δεν είναι αναλώσιμη πχ χαρτί, μελάνι έτσι δεν είναι?

Απο που τις εχεις παρει και ποσο καιρο τις εχεις? Πες τους οτι οι μνημες βγαζουν λαθη στο memtest86+, δωστες πισω να τις τεσταρουν και να σου δωσουν καινουργιες.

Ακομα και αν εχουν περασει τα δυο χρονια που δινει το καταστημα, οι μνημες εχουν lifetime warranty και μπορεις να τις στειλεις στην OCZ να σου δωσουν καινουργιες.

Αυτες εδω δεν ειναι?

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr3_pc3_10666_fatal1ty_edition

stealth

Το κατάστημα στο είπα προσωπικά φίλε ναι όντος αυτές είναι η μνήμες που έχω και ξαναλέω ότι έχω μόνο 6 μέρες που τις έχω πάρει.

Επικοινωνησες μαζι τους και τι σου ειπαν? Αφου τις εχεις μονο εξι ημερες και οι μνημες βγαζουν λαθη ειναι υποχρεωμενοι να τις αλλαξουν. Αν δεν εχουν τις ιδιες να σου δωσουν πρεπει να σου κοψουν πιστωτικο και να πας να παρεις καποιες αλλες. Αν οι καινουργιες μνημες που θα παρεις ειναι πιο ακριβες απλα δινεις την διαφορα.

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.