Jump to content

παρασιτα σε ηχο υπολογιστη

silot73

Recommended Posts

Χαιρετω ολοs τους συμφορουμιστες

Μετα την αγορα νεου υπολογιστη και εγκαταστασης της καρτας ηχου Αudiophile 2496 M-Audio που ειχα στον προηγουμενο κατα την αναπαραγωγη ηχου ειτε απο το ιντερνετ ειτε απο το cd ειτε απο mp3 βγαζει ενα παρασιτο θα το πω εγω ανα random χρονικα διαστηματα σαν τον ηχο που κανει οταν πετας ενα χαλικι σε τζαμι αλλα ποιο ψηφιακος να σημειωσω οτι περιμενω ενα πολυμπριζο ασφαλειας και τα καλωδια ειναι χυμα η καρτα ειναι συνδεδεμενη σε εναν επιτραπεζιο ενισχυτη της XXL power sound στην μια απο τις δυο εξοδους εχω συνδεση δυο ηχεια αλλα ετσι τα ειχα και πριν και δεν μου εκανε τιποτα κατεβασα τους οδηγους για τα windows 7 32bit αλλα δεν μπορω πουθενα να βρω το control panel της καρτας και οταν παω στο εικονιδιο της καρτας στην μπαρα κατω δεξια και παταω μου βγαζει Unable to find audio hardware ενω η καρτα παιζει κανονικα

Ευχαριστω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.