saxon_747 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2005 To εχει δοκιμασει κανενας? Εχει το CGO την συγκεκριμενη εκδοση για 6 μηνες update free.Αυτη την εποχη χρησιμοποιω avast! 4.6 Pro & Zone Alarm Pro και ειμαι ικανοποιημενος αλλα το οτι το Bitdefender ειναι av και firewall , με δελεαζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Έχω βάλει κάποια παλιότερη έκδοση και είχα μείνει αρκετά ευχαριστημένος... Λιγάκι εκνευριστικό με τα warnings... Τώρα με το McAfee νιώθω άλλος user βρε παιδί μου! Δεν κάνω τίποτα και το σύστημα είναι jet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Φεβρουάριος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Δοκιμαστε και το PC cillin 2k5 internet security !!!Αυτο μου εχει λυσει τα χερια πραγματικα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Φεβρουάριος 28, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Tελικα το εγκατεστησα (BitDefender Pro 7.2) και προς το παρων φαινεται πολυ καλο. Κανει τακτικα update, παρεχει προστασια απο dialers, spyware, εποπτευει τυχων αλλαγες στη registry , εχει πολυ απλο και ομορφο interface και ειναι πολυ ελαφρυ... Βρηκε και ενα trogan που το avast δεν εβρισκε... Το μονο αρνητικο του ισως ειναι οτι στην αρχη "πεταει" πολλα pop ups με ειδοποιησεις κτλ.αλλα μετα ηρεμει καπως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.