squid Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2010 Windows 7 64. Eχω εναν WD Green Caviar (αναθεμα την ωρα που τον πηρα μαλλον) απο αυτους τους 4K sectors ΕΑRS 1Gb. Eιναι ο μονος δισκος που δεν τον βλεπει το συστημα μετα απο stand by . Τους αλλους της υπογραφης τους βλεπει ολους. στον ιδιο controller ειναι και αυτος. Πρεπει να παω στο device manager να κανω disable το channel του δισκου αυτου και μετα παλι enable για να τον δει. Ουτε με το hardware changes scan (PnP scan) δεν τον βλεπει αλλιως. Δεν εχω ενεργοποιημενο πουθενα καμμια Power option οπως να τον κλεινει για εξοικονομηση ενεργειας κλπ. Εκτος και εαν ειναι καπου καποια τετοια ρυθμιση που δεν την εχω βρει. Τα settings του τα εχω οπως σε ολους τους αλλους δισκους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Δεκέμβριος 14, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2010 καμμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Δεκέμβριος 19, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 ε, καμμια ιδέα μηπως ? :115: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 19, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Ανανέωση chipset drivers, bios δοκίμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Δεκέμβριος 20, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 αλλο controller εχει η μητρικη? αλλαξε καμμια θεση, κανενα καλωδιο μπας και... Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator71442169227 Δεκέμβριος 20, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 δεν φταιει ο δισκος, κ μενα μου το κανουν τα 7 οταν πεφτουν για υπνο κ μετα τα ξυπναω, απλα κανε μια επαννεκινηση κ ολα καλα κ απενεργοποιησε τα ολα περι υπνου,συγκεκριμενα μου το κανουν σε εναν black που εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Δεκέμβριος 21, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 το κακο ειναι το Θελω το stand-by (sleep?), το χρησιμοποιω συχνα, αφηνω τα παντα στο σταδιο που ειναι για να συνεχισω ωρες αργοτερα ή την αλλη μερα ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Δεκέμβριος 22, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 χμμμ τωρα εχασε και την ικανοτητα να το κανει disable και enable το channel χωρις restart ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shynee Δεκέμβριος 23, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 Φίλε μου και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα. WIN 7 με έναν σκληρό WD (όχι green)στο sleep κολλάει (μήπως δεν είναι από τον σκληρό άλλα από τα ίδια τα Win ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Δεκέμβριος 26, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 Chipset drivers ειμαι διστακτικος να δοκιμασω, εξαιτιας του SSD. Οταν τον εγκατεστησα αν θυμαμαι καλα ολοι μου ειπαν να μην περασω το software της Intel αλλα να αφησω της MS για να εχω trim ...... Εχει αλλαξει κατι απο τοτε? Bios δεν θελω να μπλεξω γιατι ειδα και επαθα να το φερω το συστημα να δουλευει οπως το θελω και εαν το καινουριο Bios τυχον αλλαξει τα ονοματα των settings ή / και τα ιδια τα settings δεν εχω χρονο τωρα να πονοκεφαλιαζω πως θα βρω παλι τι κανει και πως να τα ρυθμισω .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Δεκέμβριος 27, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 Οσοι εχετε αυτο το ζητημα , τι χωρητικότητες εχουν οι δισκοι σας ? καποιοι υποστηριζουν οτι υπαρχει ισως θεμα με τους μεγαλους SATA που σε καποιες περιπτωσεις αργουν (και σιγουρα οι green ειναι αργοι) να ξυπνησουν και υπαρχει καποιο time out conflict για το οποιο υπαρχει hotfix απο την ΜSΘα δοκιμασω αργοτερα αυτο http://support.microsoft.com/kb/977178/#top συμφωνα με αυτο http://www.tomshardware.com/forum/page-1567_63_50.html Αλλες λυσεις ειναι η αλλαγη απο AHCI σε IDE (δεν θελω να το κανω κυριως γιατι 8α εχω ισως μπερδεματα με την αλλη εγκατασταση XP x86 στο ιδιο PC) Και η εγκατασταση των chipset drivers της Intel (RST?) που δεν ξερω ακομη αν εχουν trim , μια που εχω και SSD στο PC αυτο και πως υποστηριζουν 4K δισκους Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Δεκέμβριος 27, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 .http://www.intel.com/support/chipsets/imsm/sb/cs-022304.htm http://www.intel.com/support/chipsets/imsm/sb/CS-031491.htmMηπως καλυτερα να περασω τον Intel Rapid Storage Technology driver ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Δεκέμβριος 27, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 Mπορω αφοβα λετε να περασω τους RST της intel ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Δεκέμβριος 27, 2010 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 ναι, μπορείς. Είναι για AHCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.