Jump to content

Αλλαγη καρτας γραφικων.

mokujin

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτη την στιγμη εχω στο pc μου την TwinTech GT 210 SVGA ,Chipset nVidia , Engine Clock 576 MHz ,

Memory Speed 533 MHz 667 MHz ,μνήμη video 512 MB, 40nm

και σκεφτομαι να παρω αυτην http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-GT-430-PCI-Express-GDDR3-1GB-TT-GT430-1GD3E-HDMI.htm

Απο χρηση games ελαχιστη Τι λετε??

Δε σε καλύπτει πλέον αυτή που έχεις και θες να την αλλάξεις ή απλά λόγο της τιμής είσαι διατεθιμένος να της κάνεις μια αναβάθμιση?

Δεν με καλυπτει απο θεμα games πλεον και η τιμη της αλλης ειναι πολυ δελεαστικη για αυτα που προσφέρει σαν καρτα.

Οι πρωτη αξιζε αλλα δεν θα την βρω.

Αυτη που βρηκα γιατι οχι?

Δεν ξερω και πολλα απο καρτες γραφικων

Ευχαριστω!!!

γιατι αυτη που εβαλες σε σχεση με τη δικη σου παιζουν στον ποντο

οτι σου ειπαν τα παιδια πιο πανω για σοβαρη διαφορα απο αυτην που ειχες

αλλα απο την αλλη γραφεις ελαχιστα games τι νοημα εχει η αλλαγη?

Αυτη που ηδη εχω δεν ειναι για gaming αλλα ξεκινησα να παιξω το sniper ghost warrior και επαιζε μεν αλλα πολυ αργα δε και στην χαμηλη αναλυση...

Απο επεξεργαστη δεν ειναι οποτε ειναι απο καρτα γρ.

Φαντασου οτι το πιο απαιτητικο παιχνιδι μου ειναι το παραπανω....

η καλυτερη σου λυση ειναι να βρεις στα λεφτα που λες (δηλ κατω απο 100Ε) μια φτηνη ή εστω και μεταχειρισμενη αναμεσα στις εξης:

ati 4870 / 4890 / 5770 / 5750

ή nvidia 260 / ή εστω και 250

Αυτη που ηδη εχω δεν ειναι για gaming αλλα ξεκινησα να παιξω το sniper ghost warrior και επαιζε μεν αλλα πολυ αργα δε και στην χαμηλη αναλυση...

Απο επεξεργαστη δεν ειναι οποτε ειναι απο καρτα γρ.

Φαντασου οτι το πιο απαιτητικο παιχνιδι μου ειναι το παραπανω....

ετσι ξεκινανε ολοι....... αααα εγω δεν παιζω παιχνιδια

και μετα απο λιγο αρχιζει ο γολγοθας της τακτικης αναβαθμισης :094:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.