Jump to content

Seagate FreeAgent 1TB (ESata Προβλημα)

gregory1442169101

Recommended Posts

εδώ και δύο χρόνια είμαι κάτοχος του παραπάνω σκληρού. όλο αυτόν τον καιρό τον έχω συνδεδεμένο με e-sata. εχθες έκανα update το software του σκληρού και απο τότε δεν μου τον αναγνωρίζει το software όταν είναι συνδεδεμένος με e-sata αλλά τα windows (7) τον αναγνωρίζουν.

μου είναι αρκετά χρήσιμο το software γιατί το βάζω να κάνει back up αυτόματα σε τακτά χρονικά διαστήματα και επίσης θέλω να το έχω συνδεδεμένο με e-sata για λόγους ταχύτητας.

με usb όλα δουλεύουν μια χαρά....

έχει κανείς καμία ιδέα πως θα λυθεί το πρόβλημα ή έχει αντιμετωπίσει το ίδιο ;;;;

τι εννοεις software του σκληρου στον δικο μου e-sata δεν εβαλα κατι

εχω βεβαια win 7

\

To seagate manager εννοώ.Η έκδοσή που έχω είναι η 2.1.600 και όπως είπα και στο παραπάνω post αυτή η έκδοση δεν υποστηρίζει στο pc μου το esata όσον αφορά το seagate manager (για back up, συγχρονισμό κτλ).τα windows 7 που έχω και εγώ τον βλέπουν μια χαρά με esata.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.