petros_mix Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2010 Για σε όλους, έχω PC που αποτελείτε από: Επεξεργαστή: Intel Core 2 Duo E6550@2.33GHz Μητρική: ASUS P5KPL-VM Κάρτα γραφικών: Sapphire RADEON HD 5750 1GB RAM: 2x Crucial Rendition 2GB DDR2 Τροφοδοτικό: SilverStone Strider Series ST75F-P 750w Θα ήθελα τη βοήθειά σας όσο αφορά το overclocking. Έκανα μια προσπάθεια μόνος μου μετά από κάποια άρθρα που διάβασα αλλά και το πρώτο πρόβλημα που διαπίστωσα ήταν ότι δεν μπορούσα να μπω στο ιντερνέτ μόλις ξαναγύρισα στις αρχικές ρυθμίσεις όλα μπήκαν κανονικά.Οι αλλαγές που έκανα: 1)cpu frequency:343 , 2)Memory frequency:533, 3)pci-e frequency:110 .Θα ήθελα μία βοήθεια Υ.Γ. είμαι αρχάριος και δεν τα πάω καλά με την ορολογία Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Νοέμβριος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2010 To pci-e άστο εκεί που είναι. Στα 100mhz δηλαδή πιθανότατα η κάρτα δικτύου σου να είναι πάνω στο pci-e και όταν το έκανες oc να μην μπορούσε να δουλέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.