Jump to content

Αγορα pc

spirosA

Recommended Posts

γεια σας ενδιαφερομε για αγορα υπολογιστη για παιχνιδια θελω να τον διαλεξω κοματι κοματι γιατι μου εχουν πει οτι ειναι καλητερα απο τους ετοιμους αλλα επειδης θα ειναι ο πρωτος μου υπολογιστης θα ηθελα την βοηθεια σας διαθετω 2000ε

AMD Phenom II X6 1090T (sAM3, 3,2 GHz, 6MB L3) 267.49E - 283.99E

ASUS Crosshair IV Extreme 302.73E

8GB (4x2GB) Kingston HyperX 1600MHz DDR3 35.9E

Corsair H50 CPU cooling system 74.53E

Case ENERMAX ECA5001 CHAKRA 126.67E (αν σου αρέσει κάποιο άλλο κουτί το αλλάζεις, γούστα είναι αυτά) απλά αυτό έχει χώρο για ότι κάρτα γραφικών θες να βάλεις.

Τροφοδοτικό Thermaltake 1500W 237.38E

SSD CORSAIR FORCE SERIES 120GB X2 251,45E

HDD Western digital RE3 1TB 113.55E

Κάρτα γραφικών Gigabyte 5870 1GB 347,93E

BLU RAY ROM+DVDRW ASUS SATA 62.08E

2071.16E,

Οι τιμές είναι διαλεγμένες από το myshop λόγω ότι έχει αρκετά καλές τιμές από τους υπόλοιπους(έβαλα και 2 SSD για RAID και 1TB για χώρο επιπλέον για να κρατάς backup), καλό είναι να είμαστε και δίκαιοι και όχι να μας κλέβουν, αν θες άλλο μαγαζί μπορείς να διαλέξεις ένα σωρό που τα έχω έτοιμα από το skroutz.

Οθόνη/πληκτρολόγιο/ποντίκι θες μαζί με τα υπόλοιπα;

BTW αν τα 2071 σου είναι πολλά βγάζεις τον 2ο SSD και πας στα 1819,71Ε, προσθέτεις μια άδεια για win7 GR και βγαίνει σύνολο 1923,29Ε.

Στην οθόνη πόσα λεφτά υπολόγισες; με 200Ευρώ υπάρχουν αρκετές επιλογές (π.χ. LG 2453TQ) αλλά αν θες και εκεί την απόλυτη οθόνη πας σε Eizo/Dell/NEC/Lacie (από την καλύτερη ως την λιγότερο καλή, απλά η dell δεν νομίζω να έχει στην Ελλάδα service) η Eizo έχει και σου άψογη εξυπηρέτηση και εγγύηση 5 χρόνια από τον αντιπρόσωπο(απλά θες 250-500+ για μια τέτοια οθόνη)

Την LG που σου λέω την έχω δει από κοντά(το 22άρι μοντέλο), είναι η μόνη που μου έκανε εντύπωση με σχέση τις ανάλογες σε αυτό το φάσμα τιμών.

CoolerMaster Haf 932

CoolerMaster Silent Pro M850

INTEL CORE I7-950

ASROCK X58 EXTREME3

KINGSTON KVR1333D3N9K3/6G

INTEL X25-M SSDSA2MH080G2K5

KINGSTON KVR1333D3N9K3/6G

2x Sapphire 6870

SAMSUNG 1TB SATA 32MB F3

LG W 2363D

Και τα υπόλοιπα για περιφεριακά της αρεσκείας σου.

Γενικότερα πάντως πολλά λεφτά για υπολογιστή. Και με λιγότερα φτιάχνεις 'gaming σύστημα' απλά θα κάνεις κάποιες παραχωρήσεις.

Aν εχεις χωρο (και δεν εχεις και γκρινια απο γονεις) παρε 3 οθονες για να κανεις Eyefinity και να ευχαριστηθεις κατι πραγματικα ξεχωριστο, κατι που και ο πιο ασχετος να το δει θα πει "πω πω τι φανταστικο ειναι αυτο !"

(ενω κανεις δεν προκειται να πει το ιδιο ή να καταλαβει το οτιδηποτε αν εχεις i7 αντι για PhenomII, αν εχεις 2 καρτες ή 8GB μνημη ή SSD δισκους)

επισης εννοειται θα παρεις και 5.1 ηχειακια, εστω και της πλακας θα απολαυσεις περισσοτερο τα παιχνιδια απο ακομα και τα καλυτερα stereo.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.