cyberguy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2010 Τελευταια το ρολοι αρχιζει και παει πιο αργα απο τον πραγματικο χρονο. Το κανει ειτε οταν ειναι κλειστο ειτε οταν λειτουργει το pc. Εχω βαλει συγχρονισμο ανα 30 λεπτα αλλα σε αυτα τα 30 λεπτα χανει καπου στα 10 λεπτα πραγματικου χρονου.Δεν ειναι θεμα windows, το ιδιο γινεται ακομα και εαν ειμαι στο bios. Σκεφτηκα για την μπαταρια του mobo, αλλα το προβλημα υπαρχει και οταν δουλευει ο υπολογιστης οχι μονο οταν ειναι κλειστος.Αυτο που δεν ξερω ειναι εαν ακομα και οταν λειτουργει το pc το ρολοι του mobo λειτουργει με την μπαταρια.Περιεργο παντως να τα εφτυσε μπαταρια 1 χρονων Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Οκτώβριος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 bios update/reflash δοκίμασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberguy Οκτώβριος 28, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 bios update/reflash δοκίμασες; ναι εβαλα το latest firmware και καμια διαφορα. εαν παντως το ρολοι παιρνει ρευμα απο την μπαταρια ακομα και οταν δουλευει το pc τοτε βρηκα την αιτια του προβληματος, απλως πρεπει να ειμαι σιγουρος πρωτα (και να βρω μια μπαταρια ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis 7 Οκτώβριος 30, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2010 ναι, σταντσαρ η μπαταρια ειναι σε αυτες τις περιπτωσεις.Αλλαξε την. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.