vangelis.grs Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2010 γεια χαρα! οταν συνδεω τα ακουστικά στο desktop ακουγεται καποιεσ φορέσ η λειτουργία που κανει ο δισκος οταν διαβαζει η οταν συνδεσω ενα usb stick ακουγεται η διαδικασία αντιγραφης ενος αρχειου! το ιδιο ακουγεται και οταν ειναι συνδεδεμένος με εξωτερικα ηχεια! τι μπορει να φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisd1442169115 Οκτώβριος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 Για drivers μου φαίνεται η κατάσταση. Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις και να ξαναβάλεις τους drivers της κάρτας ήχου;p.s. Χρόνια πολλά λόγω της ημέρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Οκτώβριος 28, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 Το οτι ο υπολογιστής είναι ένα κάρο ηλεκτρονικά κυκλώματα.Πάρε άλλα ακουστικα μπας και ή shielded κάρτα ήχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Οκτώβριος 28, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 PCI noise λέγονται τέτοιοι ήχοι, η κάρτα ήχου είναι SoundMax η Realtek; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vangelis.grs Οκτώβριος 28, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 Για drivers μου φαίνεται η κατάσταση. Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις και να ξαναβάλεις τους drivers της κάρτας ήχου;αρκετές φορές p.s. Χρόνια πολλά λόγω της ημέρας.επισης χρονια πολλα!vangelis.grs added 1 Minutes and 15 Seconds later...Το οτι ο υπολογιστής είναι ένα κάρο ηλεκτρονικά κυκλώματα.Πάρε άλλα ακουστικα μπας και ή shielded κάρτα ήχου.εχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά και σε εξωτερικο ενισχυτη με ηχεια επισηςη καρτα ειναι onboard!vangelis.grs added 0 Minutes and 32 Seconds later...PCI noise λέγονται τέτοιοι ήχοι, η κάρτα ήχου είναι SoundMax η Realtek;realtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.