crio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 Ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε την πρώτη ολοκληρωμένη μας δουλειά με τον φίλο μου τον Ιάσωνα.Είναι το benchtable του φίλου μας του Γιώργου aka Boton το οποίο αποτελεί το πρώτο από πολλά επόμενα θέλω να ελπίζω. Γιώργαρε καιρός να μαζευτεί λίγο το γραφείο.Άντε και καλά κλόκια.. Πάμε λοιπόν και στο ζουμί Αρχίζουμε με πιο φωτό από το χειρουργείο... Μετά σειρά είχε το μακιγιάζ....... ....και ο καλοπισμός με αξεσουάρ. Εδώ μπαίνει η custom θήκη για σκληρούς (max 3 εδώ μπήκανε δύο) Μια με το τροφοδοτικό τοποθετημένο (το ξέρω ότι είναι παλιό ) Και άλλη μία Οι βάση της μητρικής έγινε με βίδες και παξιμάδι.Μπορεί να γίνει και με αποστάτες. Εδώ βάλαμε βίδες γιατί βολεύουν όταν παίζει με μονωμένη μητρική.Η μισή λόγο armaflex γίνεται πιο "παχιά" και βιδώνοντας λίγο τα παξιμάδια μπορεί να μπει πιο καλά απ'ότι με αποστάτες) Τα power/reset buttons Και τα ποδαράκια από τσόχα ώστε να μην χαράζει τις επιφάνειες που ακουμπά. Και ξεκινάμε τις πανοραμικές Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 25, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Ωραίοι οι νέοιοΥΓ πόσο πήγε το μαλλί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Οκτώβριος 25, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Όποιος θέλει ένα μου μιλά.Το κόστος αγοράς του είναι πολύ μικρότερο από αυτά στο εξωτερικό. (~70) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis1442169105 Οκτώβριος 25, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Ωραίοι...!!! Καλή δουλειά...!! Καλή συνέχεια...!!! :033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Οκτώβριος 25, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Μπράβο! :) Πολύ καθαρή και ολοκληρωμένη δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Οκτώβριος 25, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 μάστορες θελω και εγω ενα να το βλέπω.χαχαχα.για σου ρε @ποτε χειρούργε και jason!!!!!!!!ΠΟΛΛΗ ΌΜΟΡΦΟΥ.Γ jason δεν σε εχω ξεχάσει απλα τρέχω αυτες τις μερες θα σε πάρω μια απο αυτες τις μέρες ελπιζω να λασκάρω φιλος.χίλια συγνώμη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 25, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Το ύψος της βάσης σας βολεύει ?Μήπως θα έπρεπε να έχει λίγο παραπάνω χώρο ... να μπαίνει πιό εύκολα χέρι ?Κατά τα άλλα είναι μιά χαρά κατασκευή ... σούπερ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason_ Οκτώβριος 28, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 CC Benchtable V2 "Blue Velvet" Αυτό είναι τον μέγα Tsan.Δεν έχει θήκη για σκληρούς αλλά θέση για δύο τροφοδοτικά μιας και έτσι τον βολεύει. Εύχομαι καλά σκόρια Γιώργο και ελπίζω να βοήθησαμε στην καλύτερη χωροταξία.... Άλλο ένα benchtable πάει στον φίλο μας Dread77 !! Το ήθελε σε μαύρο χρώμα. Σας παραθέτουμε μερικές photos: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.