nikochristos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2010 Καλησπερα σας...Εχω προβλημα με τον εξωτερικο μου δισκο ο οποιος ειναι http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=303〈=en αυτος..Μια μερα εκει που καθομουν στο pc ακουγα εναν περιεργο ηχο..ενα κλακ κλακ κλακ...Μολις καταλαβα οτι ηταν απο τον σκληρο δισκο παω να τον ανοιξω και βλεπω οτι δεν τον εμφανιζαν τα windows 7..τον ξεσυνδεω τον ξανασυνδεω τον αναγνωριζει αλλα μετα απο κατι δευτερολεπτα παλι δεν εμφανιζοταν στον Υπολογιστη...για μια στιγμη ξαναεμφανιζεται χωρις να εχω κανει τιποτα και μου ζηταει διαμορφωσει δισκου...(μετα κατεβαζα drivers εκανε ελεγχους αλλα τιποτα)..τελικα καταφερα να κανω διαμορφωση αφου πρωτα πηγα στο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ->ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΣΚΩΝ και με καποιες ρυθμισεις χωρις να ξερω απολυτα τι εκανα τον εκανα να εμφανιζεται κανονικα και να ανοιγει και να μπορω να αποθηκευω μεσα πραγματα...Το προβλημα το οποιο εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν κανω αντιγραφη καποιο στοιχειο μεσα στον εξωτερικο σκληρο δισκο κανει πολυ ωρα να το αντιγραψει να το σβησει Ή και να παρω αρχεια μεσα απο αυτον κ να τα βαλω στο pc...Καποια προταση ωστε να γινετε πιο γρηγορα η μεταφορα των αρχειων κατα την αντιγραφη διαγραφη κτλπ??(αν δν υπαρχει σημαινει οτι τα εφτυσε???)Σορρυ για ολο αυτο το κειμενο αλλα επρεπε να εξηγησω πωσ εγινε ολη η φαση...:091::091: Μακαρι να υπαρχει καποια λυσηευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 22, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Αν δίσκος είναι εντός εγγύσης τότε να τον πάς για αντικατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.