spike83 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2005 Καλησπερα... Λογο του παρτισιον που ειχα c:20-d:140 o χωρος στο c ειχε σχεδον γεμισει .. σβηνοντας αχρηστα αρχεια δεν μου εβγαινε χωρος... πατησα την επιλογη που εχει sta properties COMPRESE files (photo) kai μου ανοιξε τον μισο χωρο.. τι επιπτωσεις μπορει να εχει στο πισι μου αυτη η συμπιεση??? ( καλα εκανα?>?? η οχι???) τι επιπτωσεις μπορει να εχω????? edit: spelling.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Έχω ακούσει πως η συμπίεση δίσκου κάνει μερικές φορές ζημιά στους δίσκους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 24, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Έχω ακούσει πως η συμπίεση δίσκου κάνει μερικές φορές ζημιά στους δίσκους. δλδ ... ????? τι ζημια????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Φεβρουάριος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Ειναι απλο οταν θα πας να ανοιξεις ενα αρχειο που εχει συμπιεστει θα κανει λιγη περισσοτερη ωρα να το ανοιξει.Εξαρταται βεβαια και απο το μεγεθος του αρχειου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Φεβρουάριος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Επίσης η συμπίεση είναι διαφορετική σε κάθε λειτουργικό σύστημα, οπότε αν βάλεις τον σκληρό σε άλλο pc μπορεί να μην φαίνονται τα αρχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Μη το κάνεις απλά θα γίνει πιο αργός ο σκληρός σου. Συμβουλή μου έχε και τα δύο unchecked. Αν θέλεις να κάνεις εγκατάσταση κάτι νέο π.χ. παιχνίδια κάντα εγκατάσταση στο D:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.