Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΒΟΗΘΕΙΑΑ!!!

Serifis1442169172

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους!!

Εχω το εξης προβλημα,Σε ενα μηχανημα με τροφοδοτικο Τagan 600w ,motherboard Asus M2N-SLI Deluxe Kai VGA EN8800GTX 768MB!

Αναβω το μηχανημα και ακουγεται η ψυκτρα του επεξεργαστη(υδροψυκτο) να ανεβαζει στροφες και να κατεβαζει μετα αμεσως και συνεχεια το ιδιο ωσπου καποια στιγμη κανει συνεχομενα μπιτ!

Αλλαξα τροφοδοτικο και το προβλημα παραμενει!αλλαξα μνημες και το προβλημα παραμενει!

Οταν βαζω καρτα γραφικων μια απλη(η αλλη παιρνει και 2 6πινα ρευμα) το μηχανημα αναβει κανονικα!βαζοντς την καρτα γραφικων σε αλλο pc και το τροφοδοτικο μου δουλευουν κανονικα!

τι αλλο μπορει να φταιει?μπορει να μου πει καποιος?η ψυκτρα του επεξεργαστη γιατι ανεβοκατεβαζει στροφες???

Και το κακο ειναι οτι το μηχανημα πρεπει να φυγει το απογευμα για θεσσαλονικη ****το!μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω?

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Ακης

Το μηχανακι ειναι καινουργιο η παλιο? Δουλευε πριν και αρχισε να το κανει ξαφνικα? Τι μπιπ κανει ακριβως? Εισαι σιγουρος οτι πατανε καλα τα φισακια απο την εξτρα τροφοδοσια? Αυτο που λες ειναι σαν να μην παιρνει ρευμα η καρτα απο τις εξαπινες.

stealth

Ειναι σχετικα παλιο!ναι δουλευε και ξαφνικα το εκανε!!δοκιμασα με τις φισες!μεχρι και τροφοδοτικο καινουριο αγορασα ενα της thermaltake 875w αλλα το προβλημα παραμενει!τα μπιπ ειναι συνεχομενα!

Mπορεις να δοκιμασεις το τροφοδοτικο σου στην M2N-SLI Deluxe να δεις αν με αυτο δουλευει κανονικα?

Το μπιπ που κανει ειναι ενα συνεχομενο η μικρα και πολλα? Βαλε την καρτα στο δευτερο PCI-E να δεις αν κανει το ιδιο.

stealth

τα μπιπ ειναι μικρα και συνεχομενα!τροφοδοτικα δοκιμασα και τα δυο!και το παλιο και το καινουριο!επισης δοκιμασα και αλλαγη θεσης στην καρτα!!εχω κολησει ασχημα!δεν μπορω να καταλαβω!

Καθησε να τα βαλουμε λιγο στην σειρα γιατι με επιασες ξαφνικα πρωι-πρωι και δεν ειχα πιει καφε...να κανω και ενα-δυο τσιγαρα να αρχισει να δουλευει...:D

Εχουμε λοιπον...

Η M2N-SLI Deluxe δεν δουλευει με την 8800GTX αλλα δουλευει με αλλη καρτα που δεν χρειαζεται εξωτερικη τροφοδοσια, σωστα? Οποτε η μητρικη, ο επεξεργαστης και οι μνημες δεν ειναι το προβλημα.

Η 8800GTX δουλευει σε αλλο PC με το τροφοδοτικο σου (τι τροφοδοτικο εχεις?) οπως ειπες στο πρωτο post, ενταξει? Αρα και η 8800GTX δεν εχει προβλημα.

Η 8800GTX στην M2N-SLI Deluxe δεν δουλευει ουτε με το Τagan ουτε με το Τhermaltake. Μενει λοιπον να βγαλεις το τροφοδοτικο σου που η 8800GTX δουλευει σιγουρα και να το βαλεις επανω στην Μ2Ν-SLI Deluxe να δεις αν θα λυθει το προβλημα.

Η γνωμη μου ειναι οτι το προβλημα ειναι στην τροφοδοσια της καρτας, για καποιο λογο η καρτα δεν παιρνει ρευμα απο την εξωτερικη τροφοδοσια και δεν ξεκιναει.

Αν μπορεις βγαλε την Μ2Ν-SLI Deluxe απο το κουτι και βαλτην επανω σε ενα χαρτοκουτο, βαλε μονο τις μνημες και την καρτα γραφικων επανω και δοκιμασε να δεις αν θα δουλεψει με το τροφοδοτικο σου πρωτα. Αν ολα πανε καλα δοκιμασε ενα-ενα τα αλλα τροφοδοτικα και προσπαθησε να εντοπισεις το προβλημα και γιατι η καρτα δεν παιρνει ρευμα απο την τροφοδοσια των αλλων τροφοδοτικων.

stealth

Οχι δεν πιστευω οτι φταιει η καρτα απο την στιγμη που δουλευει σε αλλο PC. Πιστευω οτι φταιει η τροφοδοσια, για καποιο λογο η καρτα δεν παιρνει ρευμα απο τις εξαπινες και γι'αυτο δεν ξεκιναει. Μπορει να μην της φτανει το ρευμα, μπορει να μην κουμπωνουν σωστα οι εξαπινες και να μην κανουν επαφη...

Το Tagan και το Τhermaltake ειναι modular? Bαζεις σωστα τα καλωδια?

Η καλυτερη λυση ειναι να δοκιμασεις να το ξεκινησεις εξω απο το κουτι.

stealth

τα καλωδια ειναι ολα σωστα ****το!!!κουμπωμενα!και σκεψου οτι και με τα δυο τροφοδοτικα δεν δουλευει!εμενα με βαζει σε σκεψεις το γεγονος το οτι οτι το συστημα ψυξης του επεξεργαστη κσεκιναει ανεβαζει στροφες και μετα τις ριχνει ...συνεχεια!!

Serifis added 11 Minutes and 20 Seconds later...

Stealth έχεις κάποιο msn να μιλήσουμε από κει σε καμια ώρα που θα είμαι σπίτι?

Βρε, αφου οπως λες η μητρικη δουλευει με αλλη καρτα που δεν χρειαζεται εξωτερικη τροφοδοσια δεν υπαρχει προβλημα στον επεξεργαστη, στις μνημες και την μητρικη. Επισης αφου η 8800GTX δουλευει σε αλλο PC με αλλο τροοφοδοτικο ουτε η καρτα ειναι το προβλημα.

Ακομα τα μπιπ που λες οτι κανει η μητρικη μοιαζουν σαν αυτα που κανει οταν δεν εχει επανω τις εξαπινες... Εχω και εγω την ιδια καρτα και ξερω πως κανει οταν δοκιμασεις να την ξεκινησεις χωρις εξωτερικη τροφοδοσια. Αλλου πρεπει να ψαξεις για να βρεις τι φταιει...

Βγαλε την μητρικη εξω απο το κουτι να μπορεις να δουλεψεις και αλλαζε τροφοδοτικα να δεις με ποιο θα ξεκινησει. Εγω θα δοκιμαζα πρωτο αυτο που λες οτι η καρτα δουλευει.

Edit: Ναι βρε, το MSN ειναι κατω απο το avatar...κατω απο τον γατο...:D

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.