Jump to content

Λίγο θάψιμο για την Western Digital

melissa_virus

Recommended Posts

Ούτε ένας χρόνος δεν είναι. Δεκέμβριος 2009 και τώρα έχουμε Οκτώβριο 2010. Αν κατάλαβα καλά που πάνε τα 2 χρόνια...

Τώρα για το άλλο, δεν αξίζει να μπω σε αυτή την διαδικασία παρά μόνο για πείραμα. Εξάλλου η πιθανότητες να επιζήσει ο δίσκος μετά από αλλαγή των platters και ΣΙΑ, είναι ελάχιστες.

• 1 month later...
Πάντως νομίζω ότι αν ένας δίσκος χτυπήσει και σου στείλουν καινούριο δεν ανανεώνεται η εγγύηση.

Ετσι ειναι,ισχυει η εγγυηση του πρωτου.Εγω απο την αλλη πλευρα δεν ειχα ποτε προβλημα με τους raptor.Ειχα 2χ36 σε raid,τους κρατησα 3 + χρονια μετα τους εδωσα σε φιλους και δουλευουν ακομη.Τα τελευταια χρονια εχω 2χ150 και no problem.

Κι εγώ είχα ένα ραπτόρι 36ρι από το 2005 και ζεί ακόμα στο πισι του συντέκνου. Από φορμάτ δε το συζητάμε ότι το χε για πρωϊνό. Απορώ πως κι έτσι έτυχε σε σένα τέτοιο σκηνικό.

Ετσι ειναι,ισχυει η εγγυηση του πρωτου.Εγω απο την αλλη πλευρα δεν ειχα ποτε προβλημα με τους raptor.Ειχα 2χ36 σε raid,τους κρατησα 3 + χρονια μετα τους εδωσα σε φιλους και δουλευουν ακομη.Τα τελευταια χρονια εχω 2χ150 και no problem.

http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=startdown&id=8

Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.