melissa_virus Οκτώβριος 20, 2010 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Ούτε ένας χρόνος δεν είναι. Δεκέμβριος 2009 και τώρα έχουμε Οκτώβριο 2010. Αν κατάλαβα καλά που πάνε τα 2 χρόνια... Τώρα για το άλλο, δεν αξίζει να μπω σε αυτή την διαδικασία παρά μόνο για πείραμα. Εξάλλου η πιθανότητες να επιζήσει ο δίσκος μετά από αλλαγή των platters και ΣΙΑ, είναι ελάχιστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
livaspy Δεκέμβριος 2, 2010 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Εγώ πάλι έχω ''5'' πέντε δίσκους 250gb sata raid edition της σειράς enterprise edition της WD και από το 2006 να είναι καλά δουλέυουν ασταμάτητα...Οι δύο από αυτούς σε raid 0...Κανένα πρόβλημα...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Δεκέμβριος 2, 2010 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Πάντως νομίζω ότι αν ένας δίσκος χτυπήσει και σου στείλουν καινούριο δεν ανανεώνεται η εγγύηση.Ετσι ειναι,ισχυει η εγγυηση του πρωτου.Εγω απο την αλλη πλευρα δεν ειχα ποτε προβλημα με τους raptor.Ειχα 2χ36 σε raid,τους κρατησα 3 + χρονια μετα τους εδωσα σε φιλους και δουλευουν ακομη.Τα τελευταια χρονια εχω 2χ150 και no problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisd1442169115 Δεκέμβριος 4, 2010 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 Κι εγώ είχα ένα ραπτόρι 36ρι από το 2005 και ζεί ακόμα στο πισι του συντέκνου. Από φορμάτ δε το συζητάμε ότι το χε για πρωϊνό. Απορώ πως κι έτσι έτυχε σε σένα τέτοιο σκηνικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Δεκέμβριος 5, 2010 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Μην ακουω κακα λογια για την WD μεχρι και κατι παλιοι 250GB Sata που εχω παιζουν 24/7 χωρις κανενα προβλημα σε αντιθεση με τους αχρηστους Seagate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Δεκέμβριος 5, 2010 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Κι εδώ πάντως οι wd mέχρι στιγμής αντέχουν για χρήση 24/7. Όσο για τους seagay ένας έχει αντέξει και δεν ξέρω πως έγινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 5, 2010 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Ετσι ειναι,ισχυει η εγγυηση του πρωτου.Εγω απο την αλλη πλευρα δεν ειχα ποτε προβλημα με τους raptor.Ειχα 2χ36 σε raid,τους κρατησα 3 + χρονια μετα τους εδωσα σε φιλους και δουλευουν ακομη.Τα τελευταια χρονια εχω 2χ150 και no problem.http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=startdown&id=8Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.