Jump to content

τροφοδοτικο για 5850-5870

jim35

Recommended Posts

Ρωτάς για θέμα συνδεσμολογίας (βυσμάτων) ή θέμα αντοχής σε Watt ?

Το σύστημα σου τι περιλαμβάνει ?

εχω εναν intel i5 750,μητρικη asrock p55m pro και εναν σκληρο 500αρι

απο συνδεσμολογια εχει 1-6pin και 1-6+2pin

sorry και μνημες kingston ddr3 PC3-10700 4gb

Τουλάχιστον 700Watt επώνυμο τροφοδοτικό.

Δέν γνωρίζω άν έχεις περιορισμό στο οικονομικό κομμάτι ... αλλά όσοι έκαναν οικονομία στην επιλογή τροφοδοτικού ... το έχουν "πληρώσει" σε βάθος χρόνου.

Τουλάχιστον 700Watt επώνυμο τροφοδοτικό.

Δέν γνωρίζω άν έχεις περιορισμό στο οικονομικό κομμάτι ... αλλά όσοι έκαναν οικονομία στην επιλογή τροφοδοτικού ... το έχουν "πληρώσει" σε βάθος χρόνου.

τωρα το πηρα.η ati ξερω απο το site της προτεινει 500αρι και για αυτο λεω οτι επαρκει αυτο.νομιζω οτι η συγκεκριμενη εταιρεια εχει καλο ονομα στην αγορα

Σαν μάρκα είναι σούπερ.

Απλά εγώ προτιμώ να έχω επάρκεια τροφοδοσίας στα συστήματα μου.

Τα 500Watt είναι minimum requirement ... αλλά λογικά δέν έχεις πρόβλημα.

Αν θελήσεις να προσθέσεις κάποιες συσκευές στο άμεσο μέλλον ?

Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό είναι της σειράς Lite ... και το περίεργο είναι ότι δέν υπάρχει στο επίσημο site της Thermaltake να δώ ακριβώς τα spec του.

Τέσπα εγώ είπα τη γνώμη μου ... θα προτιμούσα το ίδιο σε 700 Watt

οχι, να πας για 6870 (Barts) που βγαινει μεθαυριο με επιδοσεις αναμεσα σε 5850 και 5870 και καταναλωση πολυ χαμηλοτερη.

και τιμη μαλλον σαν την 5850.

http://www.semiaccurate.com/2010/10/15/radeon-hd-6800-speculations-rumours-and-leaks/

ΥΓ

κι εγω ελεγα να αλλαξω τροφοδοτικο, αλλα τελικα δεν εκανα καμμια αλλαγη και εμεινα με 5850 σε 485W τροφοδοτικο.

Ειδικα με την 6870 που θα εχει ακομα χαμηλοτερη καταναλωση, δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.