Jump to content

Αναβάθμιση κάρτας απορίες και προτάσεις

tugito1442169183

Recommended Posts

Έχω κάποιες απορίες και θέλω βοήθεια.

Εχω μια 8800gt εδώ και 2-3 χρόνια. Δεν πολυασχολιόμουν με games στο Pc όπου τωρα τελευταία και λόγο του ότι πηρα 27αρα οθόνη full hd άρχισα να πάιζω καποια (κυριως fps, τα αλλα τα παιζω σε ps3).

H απορία μου είναι η εξής, ότι εχω παίξει (μεχρι και το καινουριο medal of honour) το παίζω σε full hd ανάλυση και high settings όλα και τρέχει άψογα. Antialiasing και τέτοια δεν βάζω , εκεί μασάει λίγο αν ανεβάσω πολύ. Οπότε ποιος ο λόγος ακριβώς να αναβαθμίσω και να δώσω 200 ευρώ για νέα κάρτα; Για το antialising ή θα βελτιώσει γενικότερα τα γραφικά; Επαναλαμβανω, full hd, high settings και δεν εχω θεμα frames.

Επίσης θα είχε διαφορά πχ. ν απάρω μια Gigabyte GTS 450 (PCI-Express, GDDR5, 1GB)?

Τι θα προτείνατε για αναβάθμιση και γενικότερα;

Αν νομίζεις ότι πλέον δέν σε καλύπτει η 8800GT ... τότε σε καινούργια Nvidia τίποτε λιγότερο από μιά GTX460

Σε μεταχειρισμένη Nvidia μιά GTX260 216SP ή μιά GTX275 σε καλή τιμή θα ήταν επίσης πολύ καλή επιλογή.

Να έχεις υπόψιν ότι παίζει ρόλο και η ταχύτητα του συστήματος σου γενικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.