Manos27 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2010 Γεια σας,προσφατα αγορασα ενα desktop για gaming κ ενω υπολογισα ολες τις παραμετρους για την καλητερη δυνατη αποδοση εκανα ενα ¨σκοντο¨ στην καρτα γραφικων και φορεσα μια gts450 της sparkle.Τελικα ομως δεν ειναι αρκετη και αποφασισα να την αντικαταστησω. Ειμαι αναμεσα σε gtx470 κ 5870. Διαβασα πως η 5870 ειναι λιγο πιο γρηγορα χρονισμενη,διαχιριζετε καλητερα την θερμοκρασια και ειναι λιγοτερο ενεργοβορα,ομως η 470 αποδιδει 320bit και εχει μεγαλητερη χωριτικοτητα μνημης και υποστιριζει Phys-X για το οποιο ομως μπορω να κρατησω την Gts450 σε συνδιασμο με την 5870 και αν το εχω αν αυτο ειναι εφικτο σε win7 x64 ... Ποια απο τις 2 μου προτινετε ως καλητερη? Και ως αναφορα τους κατασκευαστες ειμαι αναμεσα σε Asus 5870 SVGA και TwinTech GTX 470 οπου ειναι και σε σχετικα καλες τιμες.Επεισης οι ακριβοτερες καρτες αλλων κατασκευαστων ιδιας κατηγοριας προσφερουν κατι παραπανω? Η απλα πληρωνεις το ονομα?? Τελος απο την εμπειρια σας σε games ποια αποδιδει καλητεραSorry αν σας κουρασα με τα πολλαπλα ερωτηματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Οκτώβριος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 σε 15 μερες βγαινει η σειρα 6 της ΑΤΙ/AMD.μεχρι τοτε βγαλτα περα με την 450 και μετα το ξανασυζηταμε.Ακομα και να μην αλλαξουν οι στοχοι σου (5870/470), πιθανοτατα θα αλλαξουν οι τιμες τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manos27 Οκτώβριος 9, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2010 Σ ευχαριστω για την απαντηση σου δεν το γνωριζα αυτο,οντος συμφερει να περιμενω λιγακι.Θα τη παλεψω με την 450 να την βελτιωσω λιγακι τουλαχιστον.Με ενα μικρο overclocking 15% (ποιο πανω ηταν λιγο ασταθης στα τεστ χωρις ομως να ανεβαζει τρελλες θερμοκρασιες,μονο παραμορφοσεις κ στιγμιαιες εξαφανισεις εικονων) xωρις να πειραξω το voltage του πυρηνα,δεν ξερω κιολας ποσο πρεπει χωρις να την τσουρουφλησω Αν κ ειμαι λιγο off topic μηπως μπορεις να μου πεις αν θα πρεπει να αυξησω την ταση της παραλληλα με τα MHz ωστε να δω αποτελεσμα?? Στα bench παντως κ τωρα εχει βελτιωθει.Κ κατι αλλο αν τελικα το παρακανω μπορω να στηλω την καρτα για RMA η θα φανει πως την πειραξα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Οκτώβριος 9, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2010 Ας σου απαντησει καποιος αλλος. Εγω εχω σταματησει να ασχολουμαι με το θεμα εδω και χρονια. Οταν βρισκω λιγο χρονο προτιμω να παιξω και να χαζεψω ενα παιχνιδι παρα να καθομαι να ψαχνω που ειναι σταθερη η καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.