Jump to content

Ποιό είναι το καλύτερο MMORPG κατά τη γνώμη σας;

DsLmaNiaC

Καλύτερο MMORPG;  

37 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από cherryman

Lineage 2 ψήφισα κι εγώ, όπως και άλλοι είναι η πρώτη μου επαφή με RPGbased παιχνίδια και με έχει κερδίσει.

Κι άλλα παιχνίδια μπορείς να παίξεις σε free servers και όχι μόνο MMORPG, και παλιότερα και τώρα, αλλά μόνο με το lineage έχω κολλήσει έτσι. Επίσης παλιότερα είχα παίξει αρκετές φορές online το Starcraft, αλλά οι δυνατότητες τότε ήταν πολύ περιορισμένες.

Το starcraft δεν ειναι RPG, ειναι RTS (real time strategy). Καμία σχέση :flower:

Αρχική απάντηση από Giorgos

Και εγώ Lineage 2 ψήφισα, παρόλο που δεν έχω παίξει κάποιο άλλο. Συνεπώς η ψήφος μου δεν συμβολίζει ποιο θεωρώ καλύτερο, αλλά το πόσο έχω πορωθεί με το L2.

Σχετικά με την ερώτηση του Trooper, αν δηλαδή θα πληρώνα για να το παίξω, ναι θα πλήρωνα.

Όπως ενδεχομένως θα πλήρωνα και για το WOW όταν και εφόσον αποφασίσω να ασχοληθώ μαζί του.

Εγω παρατηρώ οτι πολλοί ασχολήθηκανε με το L2 επειδή υπήρχε η δωρεάν επιλογή. Αυτό ειναι καλό, γιατι φέρνει στον κόσμο των MMORPG's νέο κόσμο ο οποίος δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με αυτά κυρίως γιατί επρεπε να πληρώσει χωρίς να ξέρει αν του αρέσει κλπ :)

Αρχική απάντηση από Trooper

Το starcraft δεν ειναι RPG, ειναι RTS (real time strategy). Καμία σχέση :flower:

Δεν είπα ότι είναι RPG, απλά το ανέφερα ως άλλο ένα παράδειγμα κολλήματος που είχα φάει ξανά με παιχνίδι. Από τότε είχα να ξανακολλήσω με παιχνίδι έτσι.

• 2 weeks later...

Έχω ασχοληθεί παλαιότερα με mu , l2(αρκετά) και έπαιξα και την beta του wow.Δεν δηλώνω λάτρης των mmorpg αλλά πιστεύω ότι το wow είναι μιά κλάση μπροστά, στην μέση το l2 και τελευταίο το mu.Με τίποτα όμως δεν θα πλήρωνα αυτά τα οποία ζητάει η blizzard.

L2 γιατι ειναι ενα παιχνιδι που θα σε κρατησει κολλημενο στην οθονη σου μπολικες

ωρες!:T:

Ψηφισα L2.

Συντομα ισως ριξω και μια ματια στο WoW.Το θεμα των χρηματων το θεωρω αναξιο λογου(ειναι μικρο το ποσο)Παρολαυτα πιστευω οτι καλυτερα θα ηταν να ηταν λιγο ποιο τσιμπημενη η αρχικη τιμη αγορας του παιχνιδου.Τα υπερβολικα κερδη απ το μηνιαιο fee δε διακιολογουν την συντηρηση του κοστους των online server η το προσωπικο που δουλευει ως gm(το οποιο πολλες φορες ειναι και εθελοντες)Επισης αν γινονταν καποια μεθοδος αγορας καρτων απο DnD shop(πχ Καισσα) και oxi πληρωμη μεσω πιστωτικων καρτων για το μηνιαιο fee θα ταν καλη κιηση και θα εριχνε τις τιμες πιστευω.

Οσων αφορα το μελλον τωρα εχω μεγαλες προσδοκιες απο το Middle Earth Online λογω του background στο οποιο βασιζεται.Το DnD οnline πιστευω θα αποτυχει γιατι θα το θαψουν οι ιδιοι οι οπαδοι των pen n paper games διοτι πρωτον ειναι υπερβολικα απαιτητικοι και δευτερον δε μπορουν να καταλαβουν ποσο δυσκολο ειναι να μεταφερεις rules και συστημα μαχης σε MMORPG τοσο πολυπλοκο.Μακαρι να διαψευστω και η προγραματιστικη ομαδα να κανει το θαυμα της.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.