Jump to content

o/c σε Ε6400 intel 2 duo στα 2.13GHZ

aravager

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπον εχω ενα αρχαιο μηχανημα που εχει asus p5n32 se sli deluxe με τον E6400 intell 2 duo στα 2.13GHz. αφου δεν δουλευει το aibooster δοκιμασα να κανω o/c απο τα bios. τον πηγα στα 2000 MGHz ( FSB στα 275MHZ) στα 1.2375 volt. ετρεξα το prime95, ολα μια χαρα,(εβγαλε το τεστ μετα απο μια ωρα χωρις errors) με θερμοκρασια στα 58-59 max.

δοκιμασα να ανεβασω το FSB κατα 5 και δεν με αφηνεί:(

μου βγαζει: overclock failed or overvoltage failed.

καμια ιδεα τις πταει? ευχαριστω.

ΥΓ: αυτη την στιγμη η αναλογια FSB:DRAM ειναι 1:1.

μετα απο ψαξιμο βγηκα οτι εφταιγαν τα volt:( ανεβασα τα volt στα 1.5 και πλεον δουλευει.επομενo θεμα: το pc εχει πανω μνημες transcend jm800qlu 1Gx2 στα 800 MHZ latency 5-5-5-15 χωρις ψυκτρα.

α) μπορω να τις παω στο 4-4-4-15 απο το bios χωρις ''κακες'' επιπτωσεις?

β) η FSΒ του cpu ειναι 287.5 ΜΗz ενω η DRAM frecuency στα 402ΜΗz. πρεπει οπψσδηποτε να έχω αναλογία 1:1? αν ναι πως θα το πετυχω αυτο? είναι εφικτο να κατεβάσω την συχνοτητα απο τις μνημες?(γιατι να ανεβάσω την cpu στα 400ΜΗΖ fsb χλωμο το βλέπο). ευχαριστώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.