Talassa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2010 Καλησπερα σε όλους.Εχω το λαπτοπ HP Pavilion DV6 1212sl, και θα ήθελα να το συνδεσω στην τηλεοραση για να δω τις ταινιες και τα βιντεο που βρισκονται στον υπολογιστη.Αλλά δεν ξερω πως να κανω, η τηλεοραση μου εχει εξοδο Scart, και ο υπολογιστη μου δεν ξερω, εχει πολλες εξόδους... ποια χρειαζομαι για να συνδεσω τον υπολογιστη με τη scart;ευχαριστω, και συγνωμη για τα ελληνικα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Σεπτέμβριος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2010 υπάρχουνε φίλε βιζματα στο ελληνικό εμπόριο για τα πάντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosr6 Νοέμβριος 10, 2010 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 Καλησπερα!!!!αν μπωρεις να μας πεις, η εστω μια φωτο να μας δηξεις απο τις εξοδους θα σε βοηθουσαμε ανετα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Νοέμβριος 10, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 Το πιο λογικό να έχει έξοδο vga, svideo και ίσως HDMI.Οπότε χρειάζεσαι αντίστοιχο καλώδιο από μια από τις παραπάνω θύρες σε scart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.